Λάμπει διά της απουσίας της η Δημοτική Αστυνομία Πειραιά στο Μικρολίμανο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πριν λίγες μέρες το PP επανήλθε με φωτορεπορτάζ, στο «χάος» που επικρατεί στο ήδη στριμωγμένο Μικρολίμανο, εξαιτίας της εκκωφαντικής απουσίας της Δημοτικής Αστυνομίας Πειραιά!

Σήμερα Τετάρτη 20 Ιουλίου, μεσοβδόμαδα, χρειάζονταν 20-25 λεπτά για να διασχίσει κανείς με ΙΧ τον παραλιακό δρόμο του Μικρολίμανου.

Ένα δρομάκι αρκετά στενό, που σε ορισμένα σημεία στένευε ακόμα περισσότερο λόγω των παρκαρισμένων μηχανών επί του οδοστρώματος!

Πρόκειται για ένα καθημερινό φαινόμενο!

Όμως φαίνεται ότι η Δημοτική Αστυνομία Πειραιά έχει σοβαρότερα ζητήματα να ασχοληθεί… καθώς αν δε δημοσιευτεί κάτι στο PP, δεν παρεμβαίνει για να δώσει λύση!

Κάτι αντίστοιχο έγινε και με τα πεζοδρόμια και τις πέργκολες στο προσφάτων ανακαινισμένο Μικρολίμανο, που είχαν μετατραπεί σε ιδιωτικά πάρκινγκ (βλ. παρακάτω)!

Πάντως γεννάται το ερώτημα, για ποιο λόγο η Δημοτική Αστυνομία Πειραιά είναι τόσο χαλαρή με το Μικρολίμανο; Ερώτημα στο οποίο οφείλει να απαντήσει είναι ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τάσος Μαρκαριάν.

ΥΓ: Για του λόγου το αληθές, μετά το πρόσφατο δημοσίευμα του PP, τοποθετήθηκαν κόκκινες κορδέλες στο «πάρκινγκ με το υπόστεγο».

Διαβάστε επίσης:

Μικρολίμανο: Μετέτρεψαν τις πέργκολες σε πάρκινγκ με σκέπαστρο για πολυτελή ΙΧ! (φωτο)

«Δημόσιο Πάρκινγκ» τα πεζοδρόμια του Μικρολίμανου! (φωτο)

br