Μικρολίμανο: Μετέτρεψαν τις πέργκολες σε πάρκινγκ με σκέπαστρο για πολυτελή ΙΧ! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Βροχή οι καταγγελίες για αυθαιρεσίες στο προσφάτως ανακαινισμένο Μικρολίμανο 

Δεν υπάρχει καμία σωτηρία σε αυτή τη χώρα, όπως διαπιστώνουμε για ακόμη μια φορά μέσα από τις αποκλειστικές εικόνες που σας μεταφέρει το Piraeus Press από το προσφάτως ανακαινισμένο Μικρολίμανο!

Όπως θα δείτε στις εικόνες που ακολουθούν, κάποιοι αποφάσισαν να μετατρέψουν πεζοδρόμια και τις πέργκολες των μαγαζιών - οι οποίες παρεπιπτόντως κόστισαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ στους δημότες του Πειραιά - σε πολυτελείς χώρους στάθμευσης πολυτελών ΙΧ και μηχανών, προφανώς πελατών κάποιων εστιατορίων της περιοχής.

Και εντάξει οι μαγαζάτορες και οι παρκαδόροι δε σκέφτονται ότι εκτός του ότι παρανομούν, (η πινακίδα στέκει μεγαλόπρεπα ακριβώς στο σημείο) προκαλούν ζημιά σε περιουσία του δημοσίου, αλλά και καταστρέφουν το μαγευτικό τοπίο που έχει διαμορφωθεί στο Μικρολίμανο!

Η Δημοτική Αστυνομία και η Τροχαία του Πειραιά τι κάνουν;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Piraeus Press αυτή η κατάσταση δεν αφορά μεμονωμένη περίσταση, αλλά τείνει να γίνει συνήθεια, καθώς όπως φαίνεται οι έλεγχοι από τις αρμόδιες αρχές δεν πείθουν και πολύ για την αυστηρότητά τους!

Το Piraeus Press είναι σε θέση να γνωρίζει ότι οι εντολές του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη είναι σαφείς και αυστηρές για τη διαφύλαξη του Μικρολίμανου και την πάταξη κάθε μορφής αποκλίνουσας ή παράνομης συμπεριφοράς.

Το ζήτημα είναι οι αρμόδιες υπηρεσίες, στην προκειμένη περίπτωση η Δημοτική Αστυνομία, να κάνει σωστά τη δουλειά της!

Σε επικοινωνία μας με επιχειρηματίες του Μικρολίμανου οι οποίοι τηρούν απαρέγκλιτα όλες τις οδηγίες από την αρχή της υλοποίησης της ανάπλασης, εκφράστηκε έντονη δυσαρέσκεια για τις αντιεπαγγελματικές-αντισυναδελφικές πρακτικές ορισμένων συναδέλφων τους, ενώ ζητούν την παραδειγματική επιβολή προστίμων προς παραδειγματισμό, ενόψει της θερινής περιόδου.

Διαβάστε επίσης:

«Ασφυξία» στο Μικρολίμανο – Κόκκινος συναγερμός ενόψει καλοκαιριού!