Αποκλειστικό: Αιφνιδιασμός Μητσοτάκη με ανασχηματισμό!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Εκλογές στο τέλος της 4ετίας» επανέλαβε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής.

Ενώ πρόσθεσε ότι η ίδια η ζωή θα επιβεβαιώσει τα λεγόμενά του!

Μπορεί τα στελέχη της ΝΔ να ανεβάζουν ρυθμούς μέρα με τη μέρα με διαρκείς προεκλογικές συγκεντρώσεις στις εκλογικές τους περιφέρειες, φαίνεσαι όμως ότι ο Πρόεδρος της ΝΔ θέλησε να τους στείλει για ακόμη μια φορά ηχηρό μήνυμα!

Το μήνυμα απευθύνεται βέβαια κυρίως στα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, όπου παρατηρούνται φαινόμενα «αυτόματου πιλότου», μιας και ουκ ολίγοι Υπουργοί - Υφυπουργοί έχουν «ξεχάσει» τα καθήκοντά τους υπέρ της προεκλογικής τους καμπάνιας!

Αιφνιδιασμός με Ανασχηματισμό από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Οι πληροφορίες του Piraeus Press μιλούν για αλλαγή ατζέντας από τον Κυριάκο Πρωθυπουργό… αλλά από Σεπτέμβρη!

Ο Πρόεδρος της ΝΔ φαίνεται ότι θα εξακολουθήσει να παρακολουθεί κατά πόσο τα στελέχη του θα εναρμονιστούν στην πράξη με τη βούλησή του για πραγματοποίηση εθνικών εκλογών στην ώρα τους, ενώ φέρεται να έχει επιλέξει ήδη το χρόνο που θα στείλει το δικό του μήνυμα τόσο εντός όσο και εκτός ΝΔ!

Πρόκειται για κίνηση αιφνιδιασμού με σαρωτικό ανασχηματισμό και αλλαγές πρωτοκλασάτων Υπουργών, που θα βάλουν οριστικό τέλος στην παρατεταμένη εκλογολογία, η οποία προκαλεί σημαντικά προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία της οικονομίας αλλά και του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Και ο χρόνος που έχει επιλεγεί για να συμβεί ο «αιφνιδιασμός» είναι η Έκθεση Θεσσαλονίκης!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PP, ο Έλληνας Πρωθυπουργός θα ανακοινώσει αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα λίγο πριν ή αμέσως μετά τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπου αναμένεται να ανακοινωθούν και σημαντικά μέτρα που θα ανακουφίσουν σημαντικά την καθημερινότητα της μεσαίας τάξης!

Διαβάστε επίσης:

Καταργείται για όλους η εισφορά αλληλεγγύης – Ξεκλειδώνουν οι συντάξεις μετά από 12 χρόνια!