Μετά τη Ρώμη σε Ντράγκι και Σόιμπλε ο Βαρουφάκης

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Θα πραγματοποιήσει συνάντηση μαζί τους την Τετάρτη και την Πέμπτη

Η Ρώμη δεν θα είναι ο τελευταίος προορισμός του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη γι αυτή την εβδομάδα σύμφωνα με πληροφορίες θα κάνει ακόμα δύο στάσεις σε ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Μία στην Φρανκφούρτη και μία στο Βερολίνο. Συγκεκριμένα ο κ.Βαρουφάκης αναμένεται την Τετάρτη να μεταβεί στη Φρανκφούρτη προκειμένου να έχει τετ α τετ με τον επικεφαλής της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι. Στη συνέχεια και σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, την Πέμπτη, ο υπουργός Οικονομικών θα ταξιδέψει στο Βερολίνο προκειμένου να έχει συνάντηση με τον γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Υπενθυμίζεται πως χθες το Βερολίνο στην ενημέρωση των δημοσιογράφων έγινε γνωστό πως ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον Γιάνη Βαρουφάκη, στην οποία εκφράζει την επιθυμία του για συζητήσεις. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει συγκεκριμένο ραντεβού, αλλά γίνονται συνεννοήσεις μεταξύ των δύο επιτελείων ώστε να βρεθεί σύντομα χρόνος για συνάντηση των δύο υπουργών, η οποία δεν αποκλείεται να γίνει και την επόμενη εβδομάδα.