Ο Βαρουφάκης έσπασε την καραντίνα και πήγε στην Αίγινα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Γιάνης Βαρουφάκης εξακολουθεί να παριστάνει τον πολιτικό καραγκιόζη της χώρας.

Εκτός αν δεν ισχύει για εκείνον το άρθρο 4 του Συντάγματος στο οποίο αναφέρει ότι "Oι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου και ότι οι Έλληνες και οι Eλληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις."

Πραγματικά απίστευτος ο βουλευτής ο οποίος στέλνει μήνυμα στους Έλληνες να γράψουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους το νόμο και να κάνουν ότι γουστάρουν!

Δεν πρόκειται για κανέναν τυχαίο αλλά για τον άνθρωπο που  το 2015 “έπαιξε την Ελλάδα στα ζάρια”, αλλά σήμερα απολαμβάνει την προστασία της βουλευτικής ιδιότητας.

Ο λόγος λοιπόν για τον Γιάνη με ένα «ν» ο οποίος δεν σταματά να μας εκπλήσσει. Για να σπάσει την μονοτονία της καραντίνας, επιβιβάστηκε στο πλοίο της γραμμής και το βράδυ της Πέμπτης έφτασε στην Αίγινα.

Λόγω των έκτακτων μέτρων οι λιμενικοί πραγματοποιούν ελέγχους ενώ παρόντας ήταν και ο δήμαρχος του νησιού Γιάννης Ζορμπάς, ο οποίος έγινε αυτόπτης μάρτυρας ενός απίστευτου περιστατικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκπρόσωπος του κοινοβουλίου Γιάνης Βαρουφάκης διαπληκτίστηκε με τους λιμενικούς που τόλμησαν- μα τι θράσος και αυτοί- να του ζητήσουν τα στοιχεία του, και μετά γκάζωσε και χάθηκε στον ορίζοντα με κατεύθυνση το… φτωχικό του στο νησί!

Εν τέλει ο Γιάνης αποτελεί αντικείμενο για έρευνα. Πριν από λίγες μέρες δεν πήγε στη Βουλή και ζήτησε οι συνεδριάσεις να γίνονται με τηλεδιάσκεψη λόγω κορωνοϊού. Τελικά δεν είναι ο ιός που τον απασχολεί αλλά σου λέει, αν εκμεταλλευτούμε την κατάσταση θα παρεμβαίνουμε από την Αίγινα (ή όπου αλλού τον βγάλει ο δρόμος του) και θα πουλάμε θεωρίες στο πόπολο άκοπα και από την άνεση του… φτωχικού μας.

Αυτό είναι το πρώτο φάουλ. Υπάρχουν άλλα δύο: ο βουλευτής που υποτίθεται υπηρετεί την πατρίδα και σέβεται τους νόμους τους ξεφτίλισε για να πάρει τον αέρα του ενώ την ίδια ώρα στόλισε κανονικά σύμφωνα με τα όσα μου μεταφέρει αυτόπτης μάρτυρας άνδρες του λιμενικού που απλά έκαναν την δουλειά τους. Δεν σκέφτηκε καν πως αυτοί που πρόσβαλε είναι εκεί θέτοντας σε ρίσκο την υγεία τους για το 1/7 του μισθού του.

Αλλά είπαμε. Πουλάμε θεωρίες, δεν κάνουμε πράξεις… Αυτόν όμως κάποιοι τον έστειλαν στη Βουλή με την ψήφο τους. Να τον χαίρονται!

* Το 2015 ο Τσίπρας έλεγε ότι ο Βαρουφάκης είναι asset!

πηγή: tomanisfesto.gr