Η ανακοίνωση της Δέσποινας Βανδή στο Twitter και η…Χρυσή Αυγή!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια μόλις ανάσα πριν από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της με τον Νότη Σφακιανάκη, η Δέσποινα Βανδή αποφάσισε, έπειτα από πολλή σκέψη να αποχωρήσει από το σχήμα.


Όλα ξεκίνησαν μετά τις προκλητικές δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη σχετικά με την Χρυσή Αυγή. Η τραγουδίστρια, δεν ενοχλήθηκε για την αναφορά του τραγουδιστή στα talent shows όσο για την θέση που πήρε για την Χρυσή Αυγή αφού οι γονείς της ήταν μετανάστες! Διαβάστε τι γράφει η ίδια στην προσωπική της σελίδα στο facebook!

«Τον Νότη τον συνάντησα για πρώτη φορά πριν 16 χρόνια. Από τότε κατάλαβα πως ήταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερος, όπως και αν ακούγεται και μεταφράζεται αυτό, ξεχωριστός ως καλλιτέχνης και με συνέπεια ωστόσο ως προς και τα δύο, όλον αυτό τον καιρό.

Ακραίος και ανατρεπτικός σε αξίες και πιστεύω. Δικαίωμα του κάθε ελεύθερου ανθρώπου σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα, να λέει τη γνώμη του και να την υποστηρίζει.

Διαφωνούσα κατά καιρούς σε πολλά από αυτά που έλεγε, άλλοτε συμφωνούσα, όσο εξτρεμιστικά και αν εκφραζόταν (Νότης είναι αυτός). Παρά την διαφορετική άποψη που έχουμε γενικότερα στις σχέσεις, στην ζωή και τη δημοκρατία, θεωρούσα ότι καλλιτεχνικά θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε σε μια μουσική σκηνή.

Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι ότι τα πράγματα που μας χωρίζουν είναι περισσότερα από αυτά που μας ενώνουν. Αποχωρώ με λύπη.

Και κάτι τελευταίο...
Εμένα οι γονείς μου ήταν μετανάστες...
Αυτό».