Δραματικές ώρες στη Ρόδο για τις οικογένειες των αγνοουμένων

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Διαστάσεις ανείπωτης τραγωδίας λαμβάνει η κατάσταση στη Ρόδο.


Σύγχυση πληροφοριών επικρατεί για τον αριθμό των νεκρών νεκρούς και των αγνοούμενων που άφησαν πίσω τους οι κασταστροφικές πλημμύρες.

Μαρτυρίες ακόμα και μέσα από τα συνεργεία διάσωσης αναφέρουν ότι βρέθηκε τρίτος νεκρός . Άλλες μαρτυρίες οικείων αναφέρουν ότι καλούνται συγγενείς για αναγνώριση,σύμφωνα με το rodosreport.gr.

Την ίδια ώρα έχει προστεθεί ένας ακόμα αγνοούμενος, ο άνδρας της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στην Παστίδα εχθές το βράδυ και αναγνωρίστηκε πριν λίγη ώρα όταν βρέθηκε η ταυτότητα της.

maketa

Δύο γυναίκες έχουν χάσει τη ζωή τους όταν παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά και πνίγηκαν.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Ρόδου Στάθη Κουσουρνά ο οποίος μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή, αρκετές περιοχές δεν έχουν ρεύμα,λόγω των ζημιών που προκλήθηκαν στο δίκτυο της ΔΕΗ ενώ, όπως είπε, από το 1985 είχε να σημειωθεί ανάλογη καταστροφή

Στο νησί μετέβη ομάδα πυροσβεστών της ΕΜΑΚ και η Γενική Γραμματέας της αποκεντρωμένης διοίκησης Χριστιάνα Καλογήρου, ενώ στη Ρόδο βρίσκονται ήδη δυνάμεις της πυροσβεστικής και από τα γύρω νησιά.

Η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία παρακεί όσοι πολίτες αντιληφθούν ότι αγνοείται κάποιο οικείο τους πρόσωπο να επικοινωνήσουν άμεσα με τις Αστυνομικές και Πυροσβεστικές Αρχές στα τηλέφωνα 100, 199 και 112.

{YouTube}28fcZaffB_M{/YouTube}