Παλιά Κοκκινιά: Τέλος οι πλημμύρες με υπογραφή Πατούλη, Αντωνάκου & Μώραλη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με υπογραφή Γιάννη Μώραλη & Σταυρούλας Αντωνάκου και την καθοριστική συμβολή του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη, έρχεται η «σωτηρία» της Παλιάς Κοκκινιάς από τις πλημμύρες 

Πάνε δεκαετίες που η όμορφη φτωχογειτονιά του Πειραιά ταλαιπωρείται από σοβαρές πλημμύρες κατά τους χειμερινούς μήνες, με αποκορύφωμα τις τραγικές εικόνες του 2014, όταν είχε σημειωθεί η απόλυτη καταστροφή στο ύψος των Αγίων Αναργύρων, χωρίς ευτυχώς να θρηνήσουμε θύματα.

Το Piraeus Press είχε μεταφέρει πρώτο τις αποκλειστικές εικόνες από το σημείο της καταστροφής, το οποίο και αποτέλεσε σημείο αναφοράς για την έναρξη των σοβαρών διεργασιών για την επίλυση αυτού του χρόνιου προβλήματος.

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη και της Αντιπεριφερειάρχου Πειραιά Σταυρούλας Αντωνάκου, που προσπάθησαν να επισπεύσουν όσο γίνεται τις γραφειοκρατικές διαδικασίες του δημοσίου, αλλά και με την άμεση συμπαράσταση του Πειραιώτη Γιώργου Πατούλη, που αντιλήφθηκε αμέσως το πρόβλημα, σήμερα βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την δρομολόγηση των αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή.

Τα μεγάλα έργα στην Παλιά Κοκκινιά

Η Παλιά Κοκκινιά έχει χρόνια «να δει» μεγάλα έργα. Κι όμως όπως όλα δείχνουν θα τρέξουν σχεδόν παράλληλα δυο πολύ σημαντικά έργα, αυτό των αντιπλημμυρικών έργων με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, αλλά και το Γήπεδο Ποδοσφαίρου στο πρώην ΚΤΕΛ στη συμβολή των οδών Θηβών και Φαλήρου, με δωρεά του μεγάλου Πειραιώτη Ευεργέτη Βαγγέλη Μαρινάκη.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Γιώργου Πατούλη μετά τη συνάντησή του με τον Γιάννη Μώραλη και τη Σταυρούλα Αντωνάκου:

Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη:

Δείτε την ανάρτηση της Αντιπεριφερειάρχου Πειραιά Σταυρούλας Αντωνάκου:

Δείτε εδώ συγκλονιστικές εικόνες από τις πλημμύρες του 2014 στην Παλιά Κοκκινιά