Πειραιάς: Υποψήφιος Δήμαρχος με Σπαρτιάτες… πρώην Χρυσαυγίτης!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το πρώην πρωτοκλασάτο στέλεχος της Χρυσής Αυγής Γρηγόρης Δεμέστιχας, θα είναι ο εκλεκτός των Σπαρτιατών που θα διεκδικήσει το Δήμο Πειραιά (ως υποψήφιος Δήμαρχος), σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Piraeus Press.

Ένας ρόλος που τον έχει ξαναπαίξει, μιας και στο παρελθόν υπήρξε υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά με τη Χρυσή Αυγή και το δημοτικό συνδυασμό «Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά», κερδίζοντας δυο έδρες στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης.

Ήταν Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019 στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Πειραιά (Αγ. Κωνσταντίνου 13), όταν έγινε η επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά» με υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά τον Γρηγόρη Δεμέστιχα.

Ο κ. Δεμέστιχας αφού έκανε ένα συνοπτικό απολογισμό δράσεων του περασμένου έτους, ευχήθηκε στο 2019 να δοθεί το έναυσμα για την απελευθέρωση της Πατρίδας από τους δυνάστες της!

Στην συνέχεια παρουσίασε τις θέσεις και τους υποψήφιους της «Ελληνικής Αυγής» για τον Πειραιά, οριοθετώντας τον σκοπό του Αγώνα: «Να πάρουμε την Πατρίδα και τις γειτονιές μας πίσω!»

Χαιρετισμό σε αυτή την εκδήλωση είχαν απευθύνει όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη της Χρυσής Αυγής, πολλά εκ των οποίων βρέθηκαν ή βρίσκονται στη φυλαξή… Μεταξύ αυτών ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, κ. Γιώργος Επιτήδειος, ο Βουλευτής Α’ Πειραιά κ. Νίκος Κούζηλος, ο βουλευτής και υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων κ. Ηλίας Κασιδιάρης, ο βουλευτής και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με την «Ελληνική Αυγή» κ. Ηλίας Παναγιώταρος και κεντρικός ομιλητής ήταν ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, κ. Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος ανέλυσε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής τόσο σε Εθνικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο Δήμων!

Διαβάστε επίσης:

Δημοτικές Εκλογές Πειραιά 2023: Έρχεται το «Κίνημα των 20»! (ονόματα)

Δημοτικές Εκλογές 2023: «Σαρώνει» τα πάντα ο Γιάννης Μώραλης στον Πειραιά!