H Μαρτίνου απέλυσε από την «Κιβωτό» τον Πασχάλη, τον Ιρακινό και άλλους 3 συνεργάτες του πατρός Αντωνίου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Την πόρτα της εξόδου έδειξε από την «Κιβωτό του Κόσμου» στον περιβόητο Πασχάλη, τον Ιρακινό που είχε γίνει διευθυντής της ΜΚΟ και σε άλλους τρεις στενούς συνεργάτες του πατρός Αντωνίου, η νέα πρόεδρος του Δ.Σ. Αλεξάνδρα Μαρτίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα και τα συγκεκριμένα πρόσωπα απολύθηκαν και έλαβαν ήδη τις αποζημιώσεις τους.

Πρόκειται για τον διαβόητο Πασχάλη, τον οποίο έχουν καταγγείλει πολλοί πρώην φιλοξενούμενοι της Κιβωτού για ξυλοδαρμούς και σεξουαλική παρενόχληση.

Όπως είχε αποκαλύψει η Espressso, Πασχάλης Σ., ο οποίος άρχισε ως οδηγός και έφτασε να κατέχει θέση στο διοικητικό συμβούλιο της ΜΚΟ, έκανε κουμάντο στη δομή της Πωγωνιανής στα Ιωάννινα, ενώ η σύζυγός του εργαζόταν στη δομή θηλέων στην Κόνιτσα. Μαζί με τον Αναστάση από το Ιράκ ήταν τα πρωτοπαλίκαρα του πατρός Αντωνίου, τα οποία, όταν δεν εκτελούσαν «τυφλά» εντολές, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα, είχαν ύφος «αφεντικών» απέναντι στους εργαζομένους των δομών και έτρωγαν και έπιναν τζάμπα!

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν στην «Espresso» ότι οι δύο έμπιστοι του ιερέα, οι οποίοι φιλοξενούνταν ως παιδιά στην «Κιβωτό» και με την πάροδο του χρόνο ανέβηκαν στην ιεραρχία της ΜΚΟ, έβαζαν τα παιδιά και τους εργαζομένους των δομών να τους υπηρετούν, ενώ κάθε φορά που ο Πασχάλης και η σύζυγός του επισκέπτονταν τη δομή του Βόλου συμπεριφέρονταν σαν μεγαλοστελέχη! 

Μάλιστα, ο αποκαλούμενος «αρχιτιμωρός» της «Κιβωτού», τον οποίο οι καλά γνωρίζοντες περιγράφουν ως είρωνα και αγενή, εμφανιζόταν σε συνεντεύξεις και συναναστρεφόταν με διάσημους καλλιτέχνες, οι οποίοι ήταν πρόθυμοι να στηρίξουν με όποιον τρόπο μπορούσαν τον πολυπροβεβλημένο και πολυδιαφημισμένο εθελοντικό οργανισμό!

Παράλληλα είχε προκαλέσει πολλά ερωτηματικά το γεγονός ότι, ο «Αναστάσης» δημοσίευε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από στιγμές χλιδής, με πούρα και ταξίδια στο εξωτερικό, ενώ πρόσφατα είχε παντρευτεί έχοντας στο γλέντι του γάμου του πασίγνωστο τραγουδιστή.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που απολύθηκαν είναι και ο «Πέτρος» ο οποίος έχει καταγγελθεί από πρώην τροφίμους των δομών για την βίαιη συμπεριφορά του. Ο ίδιος μαζί με τον Ιρακινό υπηρετούσε κάθε εντολή του πατρός Αντωνίου και της πρεσβυτέρας Σταματίας Γεωργαντή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στις δομές τοποθετείται και υπηρεσία σεκιούριτι, ενώ θα συνεχιστεί η αξιολόγηση του προσωπικού των δομών. 

Πηγή: newsbreak.gr