Πρώην στέλεχος της Κιβωτού ξεσπά: «Όταν έρθει η ώρα θα μιλήσουμε»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ηγετικό στέλεχος της Οργάνωσης ξέσπασε - Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στην υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που αφορούν την «Κιβωτό του Κόσμου» μετά τις καταγγελίες. Μετά το άδειασμα του διαμερίσματος του πατρός Αντωνίου και της πρεσβυτέρας, Σταματίας Γεωργαντή, στη δομή της Οργάνωσης στον Κολωνό, αλλά και τη δεύτερη καταγγελία για ασέλγεια από τον πατέρα Αντώνιο σε έναν 15χρονο, στενός πρώην συνεργάτης του πατέρα Αντωνίου και ηγετικό στέλεχος της Οργάνωσης ξέσπασε μιλώντας στην τηλεόραση του MEGA.

«Όταν έρθει η ώρα θα μιλήσουμε και εμείς. Γιατί πρέπει να μιλήσουμε τώρα; Υπάρχει κάποια καταγγελία; Υπάρχουν παιδιά που έχουν κάνει καταγγελίες; Ποια παιδιά έκαναν καταγγελία; Το ξέρετε εσείς; Έχετε δει την καταγγελία; Γιατί εμείς δεν την έχουμε δει… το θέμα των κακοποιητικών συμπεριφορών έχει βγει εδώ και 20 – 25 μέρες», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Αν έχουν γίνει όλα αυτά, εγώ γιατί δεν είμαι στη φυλακή και είμαι ακόμη έξω και σας μιλάω; Δε θα έβγαζαν ένταλμα; Θεωρώ ότι για κάτι τέτοιο σοβαρό, όταν κάποιος καταγγέλλει ασέλγεια και έχει αποδείξεις, τον άλλον τον φωνάζουν και του βάζουν χειροπέδες. Λένε όλοι για μένα και τον (…) με τα πούρα. Έχω ένα βίντεο που κόβω τα νύχια μου με χρυσό νυχοκόπτη. Άμα θέλετε να σας το δώσω να πείτε ότι έκανα χλιδάτη ζωή».