Ρούλα Πισπιρίγκου: Αναψε λαμπάδες των νεκρών παιδιών μέσα στο κελί των φυλακών Κορυδαλλού


Στις φυλακές Κορυδαλλού πέρασε τις ημέρες του Πάσχα η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ενώ το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα φαίνεται πως οδεύει προς το τέλος του, η 33χρονη μητέρα φαίνεται πως αποφάσισε μέσα στο κελί να ανάψει τις λαμπάδες των τριών κοριτσιών που έχουν φύγει από τη ζωή.

Σύμφωνα με το Super Κατερίνα, το Μεγάλο Σάββατο η Ρούλα Πισπιρίγκου δέχτηκε επισκεπτήριο από τη μητέρα της Ελένη Λεγάτου και την αδερφή της Δήμητρα Πισπιρίγκου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ζήτησε από τους συγγενείς της τρία κεριά για να τα ανάψει, ρομαντικές νουβέλες, τηλεκάρτες και τσιγάρα. Πάτρα: Πέταξαν λουλούδια και παιχνίδια από τους τάφους των παιδιών Υπενθυμίζεται πως η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου βρέθηκαν στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πάτρας και πέταξαν στα σκουπίδια αντικείμενα και λουλούδια που είχαν τοποθετηθεί.

«Μόνο επεισόδιο δεν έγινε. Άρχισε να λέει σε έντονο ύφος η αδελφή και στη συνέχεια και η μάνα, σε μία άλλη κυρία που πιθανόν να ήταν καντηλανάφτισσα, πως … όσα αντικείμενα τρίτων βλέπει στον τάφο να τα πετάει στα σκουπίδια», είπε αυτόπτης μάρτυρας. Οι δύο γυναίκες πέταξαν σε σακούλες πολλά αντικείμενα που είχαν τοποθετηθεί στο μνήμα της Μαλένας και της Ίριδας. Στη συνέχεια άφησαν δύο λαμπάδες και αποχώρησαν.
.