Ανδρέας Μικρούτσικος: Το «ξέσπασμά» του για τον Εμμανουήλ και το Survivor – «Τηλεοπτική κατάντια»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τα πάνω-κάτω έχει φέρει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, από την ημέρα που μπήκε στο Survivor.

Με αφορμή τα υπονοούμενά του τις τελευταίες ημέρες, για τη σχέση του Άρη Σοϊλέδη με τη Σοφιάννα Αβραμάκη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος προχώρησε σε ένα μεγάλο ξέσπασμα, χαρακτηρίζοντάς τον «τοξικό».

«Αυτό το παρατράγουδο, με το όνομα Κωνσταντίνος, με την απέραντη τοξικότητα, τη μπουρδολογία και τον απίστευτο εγωισμό, μας το σερβίρουν ως οριακή συμπεριφορά; Αυτή δεν είναι οριακή συμπεριφορά. Τι είναι τούτο 'δω; Κι αυτή η ομάδα, έχει αυτόν, τον Τάκη Καραγκούνια κι άλλη ομάδα έχει την άλλη τη Βρισηίδα που γκρινιάζει συνέχεια. Τι πράγματα βλέπουμε;», είπε φανερά εκνευρισμένος ο παρουσιαστής στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε σχετικά με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ: «Όταν μιλάει εκείνος, το βάζω στο mute. Δεν μπορώ άλλο. Μα τι περσόνα; Είναι η τοξικότητα εις τη νιοστή. Έχει μπει διατεταγμένα, του έχουν δώσει αέρα και τον αφήνουν. Είναι τηλεοπτική κατάντια αυτό. Εγώ δεν θα του επέτρεπα να παραμείνει και το λέω με την έννοια ότι πιστεύω πως θα μείνει, γιατί το θέλει η παραγωγή, για να δημιουργείται όλο αυτό. Δεν έχουν και τίποτα άλλο, τα έxoυν πει όλα».

Τέλος, εξοργισμένος τόνισε πως στο ριάλιτι επιβίωσης, η ψηφοφορία κάθε άλλο παρά δίκαιη είναι.

«Όταν η ψηφοφορία διαρκεία 1,5 ώρα, είναι πολύ απλό να κρατήσεις κάποιον. Καταλαβαίνετε τι λέω. Πόσο κακής ποιότητας είναι αυτό, τι βλακεία, ηλιθιότητα. Είναι ανεπίτρεπτο αυτό που γίνεται», είπε κλείνοντας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Αννίτα Πάνια είχε γενέθλια και αποκάλυψε την ηλικία της

Πάτρα: Γυναίκα έψαλε το Χριστός Ανέστη, προσκύνησε την εικόνα και πέθανε