Νίκος Νικολόπουλος: «Θα ζητήσω στήριξη Μητσοτάκη για να απελευθερώσω την Πάτρα από το ΚΚΕ»!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Νίκος Νικολόπουλος θα διεκδικήσει τη δημαρχία της Πάτρας και δηλώνει έτοιμος να απαλλάξει την πόλη από το ζυγό του ΚΚΕ. Μέχρι και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι έτοιμος να συμπράξει για αυτόν τον ιερό σκοπό.

«Θα ζητήσω το χρίσμα της Ν.Δ. από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είμαστε έτοιμοι για την απελευθέρωση της Πάτρας από το ΚΚΕ», δηλώνει ο υποψήφιος δήμαρχος.

Σε ανακοίνωσή που εξέδωσε με αφορμή την κοπή πίτας της δημοτικής του παράταξης, έκανε γνωστό ότι θα ζητήσει από τον Κυριάκο Μητσοτάκη το χρίσμα της ΝΔ προκειμένου να διεδκικήσει τη δημαρχεία της Πάτρας. Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του, αναφέρει:

Το σύνθημα για την πολιτική απελευθέρωση της Πάτρας από το ζυγό του ΚΚΕ και τα δεσμά της μιζέριας και της εσωστρέφειας που έχει καταδικάσει την πόλη η Δημοτική Αρχή του Περισσού, έστειλε από το ξενοδοχείο «Αστήρ» όπου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της «Νέας Πάτρας», ο επικεφαλής της παράταξης Νίκος Νικολόπουλος, ζητώντας παράλληλα, το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας για το Δήμο Πατρέων, «από τον ίδιο τον υπερήφανο λαό της «γαλάζιας» παράταξης!»

Κομματικό χρίσμα, που όπως αποκάλυψε Νίκος Νικολόπουλος, θα ζητήσει επίσημα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά τις εθνικές εκλογές, σε συνάντηση που θα ζητήσει να έχει μαζί του στο Μέγαρο Μαξίμου: «Είμαι σάρκα από τη σάρκα της Ν.Δ. και θα του ζητήσω προσωπικά το αυτονόητο: Να μου δώσει το χρίσμα, για να καταγράψει η Ν.Δ. μια μεγάλη νίκη στην Πάτρα, η οποία θα αποκαταστήσει την πολιτική ορθότητα και θα επιτρέψει στην πόλη να ανακάμψει!»

Όπως μεταφέρει τοthebest.gr o υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, σε ομιλία του παρουσίασε διεξοδικά τον εκλογικό οδικό χάρτη της «Νέας Πάτρας», ξεκαθαρίζοντας ανάμεσα στα άλλα: «Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε πολύ σκληρό αγώνα, γειτονιά – γειτονιά, κοινότητα- κοινότητα, πόρτα με πόρτα! Το λέω δημόσια και θυμηθείτε το: Θα κερδίσουμε τον Δήμο Πατρέων και θα ανοίξουμε το Δημαρχείο για όλους τους Πατρινούς, χωρίς κομματικές αγκυλώσεις και προκαταλήψεις! Είναι εύκολη η απελευθέρωση της Πάτρας, από την κλίκα του ΚΚΕ»

Ανάμεσα στα όσα είπε ο Νίκος Νικολόπουλος ξεκαθάρισε: «Δεν είναι δυνατόν, η Νέα Δημοκρατία στην Πάτρα, να μην περνάει και μάλιστα με άνεση, στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. Αυτός είναι ο λόγος που ο «φαντάρος» Πελετίδης του ΚΚΕ, έχει σηκώσει κόκκινα χαρακώματα στο Δημαρχείο, παρά το γεγονός ότι το κόμμα του δεν αντιπροσωπεύει ποσοστό μεγαλύτερο του …5% στην Αχαΐα! Όπως επίσης είναι ανεπίτρεπτο η Ν.Δ. να μην δίνει κομματικό χρίσμα και στους υπόλοιπους Δήμους της Αχαΐας. Δεν γίνεται για παράδειγμα, σε Καλάβρυτα και Δυτική Αχαία, να μην υπάρχει δεξιός υποψήφιος και οι ψηφοφόροι της Ν.Δ., να πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα σε πολιτικά πρόσωπα του ΠΑΣΟΚ!»

br