Τσούκαλης για το θρίλερ της Πάτρας: Είμαστε στον μαραθώνιο των τελευταίων ημερών

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τι λέει για την υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης

«Η αστυνομία λειτουργεί αιφνιδιαστικά. Τα εντάλματα ποτέ δεν ανακοινώνονται», είπε μεταξύ άλλων ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, μιλώντας για τις εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Τσούκαλης εξήγησε ότι «είναι ένα θέμα με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Οι υπόνοιες και οι ενδείξεις πρέπει να γίνουν αποδείξεις. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχει κανείς όλα τα στοιχεία του παζλ. Οι διωκτικές αρχές έχουν εστιάσει στην πραγματική αλήθεια. Είμαστε στο μαραθώνιο των τελευταίων ημερών. Σύντομα θα υπάρξει αποτέλεσμα, όποιο και αν είναι αυτό», δήλωσε ο ιδιωτικός ερευνητής χαρακτηριστικά.

«Η αποκάλυψη της αλήθειας θα προκύψει από λεπτομέρειες»

Χαρακτήρισε μάλιστα, κομβικής σημασίας για αυτή την υπόθεση, τις εκθέσεις των ιατροδικαστών.

«Πέραν από τις διωκτικές και τις ανακριτικές αρχές, σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι εκθέσεις των ιατροδικαστών. Είναι κομβικής σημασίας η συμμετοχή των ιατροδικαστών».

Τέλος, αναφερόμενος στα πρόσωπα της υπόθεσης, τόνισε ότι «κάποια άτομα θα εξεταστούν μία και δύο φορές και ξέρετε… Όταν κάποιος λέει την αλήθεια, και στη δεύτερη και στην τρίτη εξέταση, θα πει τα ίδια πράγματα. Όταν κάποιος κρύβει κάτι, στην δεύτερη ή στην τρίτη ανάκριση θα βγει η λεπτομέρεια γιατί από λεπτομέρειες θα βγει αυτή η υπόθεση και όχι από κάτι συνταρακτικό».