Αυτό το ενοίκιο ζητάει η Δανάη Στράτου για το αρχοντικό της

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Νοικιάζει το σπίτι της στην Ακρόπολη γιατί μετακόμισε στην Πλατεία Μαβίλη

Το ζεύγος Γιάννη Βαρουφάκη - Δανάη Στράτου αποφάσισαν να φύγουν από το αρχοντικό σπίτι της Ακρόπολης που ζούσαν τα τελευταία χρόνια.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Αγορά», το ζευγάρι μετακόμισε πριν από λίγες ημέρες (πιθανότατα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο) σε διαμέρισμα που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Μαβίλη.

Οσο για το πατρικό σπίτι της κ. Στράτου; Ηδη έχει μπει αγγελία ενοικίασής του σε αρκετά sites που ειδικεύονται στο real estate. Μάλιστα, η τιμή με την οποία ενοικιάζεται είναι 1.700 ευρώ μηνιαίως, κάτι που σημαίνει (αφού είναι 170 τ.μ.) ότι νοικιάζεται προς 10 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο.

Όπως αναφέρεται στην αγγελία, νοικιάζεται στην «Ακρόπολη διαμέρισμα 170 τ.μ., 1ου, τριών υπνοδωματίων, κατασκευή 1930, τρία μπάνια, αυτόνομη θέρμανση, φυσικό αέριο, κλιματισμός, τζάκι, άριστη κατάσταση, σε μοναδικό ανακατασκευασμένο διατηρητέο, έναντι Μουσείου Ακρόπολης. Διαθέτει τρεις ενιαίους χώρους υποδοχής, βεράντα που βλέπει σε κήπο, δρύινο πάτωμα, κλιματισμό, open κουζίνα, μεγάλα ανοίγματα με άπλετο φως, τιμή 1.700 ευρώ».