Γιατί η μηχανή του Βαρουφάκη έμεινε όλη νύχτα σταθμευμένη στο υπουργείο (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Για τον Ελληνα υπουργό Οικονομικών με το πιο... χαλαρό ντύσιμο, τη μηχανή και το σακίδιο στην πλάτη έχει γίνει πολύς λόγος.

Τα ελληνικά αλλά και τα ξένα μίντια..., πέρα από τις δηλώσεις του που αφορούν στην πορεία της διαπραγμάτευσης της ελληνικής πλευράς με τος εταίρους της, τρελαίνονται να τον βάζουν καθημερινά στο μικροσκόπιό τους, από το ντύσιμό του, μέχρι τις εκφράσεις του και τον τρόπο που λειτουργεί και κινείται.

Ενα από τα στοιχεία που έχει σχολιαστεί ιδιαιτέρως είναι ο τρόπος που μετακινείται:

Η μηχανή του.

Πριν καμιά δεκαριά ημέρες τον είδαμε όλοι να μπαίνει με αυτή στο Μέγαρο Μαξίμου και να την παρκάρει στα σκαλιά του πρωθυπουργικού Μεγάρου.

Χθες, πάντως, η μηχανή του Γιάνη Βαρουφάκη έμεινε όλη νύχτα έξω από το υπουργείο Οικονομικών. Ο κ. Βαρουφάκης, προφανώς, πήγε με αυτήν στο υπουργείο, ακολούθως με τα πόδια στη Βουλή για τις προγραμματικές δηλώσεις και εν συνεχεία... Οχι δεν επέστρεψε στο υπουργείο να την πάρει αλλά επέστρεψε στο σπίτι του με τα πόδια με αποτέλεσμα η μηχανή να μείνει όλη νύχτα έξω από το ΥΠΟΙΚ και να είναι η πρώτη εικόνα που είδαν όσοι πήγαν στο υπουργείο πρωί πρωί.

mixani varoufaki 1