Συνελήφθησαν οι απαγωγείς της 27χρονης – Βρέθηκαν τα λύτρα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το λάθος που έκαναν οι απαγωγείς

Συνελήφθηκαν οι απαγωγής της 27χρονης στην Κυψέλη. Πρόκειται για δύο Έλληνες, ηλικίας 53 και 48 ετών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν έχουν σχέση με το περιβάλλον της κοπέλας, ενώ στην κατοχή του ενός εκ των δύο βρέθηκε και το μεγαλύτερο μέρος των 82.500 που είχαν δοθεί ως λύτρα για την απελευθέρωσή της.

Αρχικά βρέθηκε το κρησφύγετο των δραστών βρέθηκε κοντά στο Μαραθώνα, εκεί όπου κρατούσαν οι απαγωγείς την 27χρονη για δέκα ημέρες. Στη συνέχεια, από στοιχεία που εντοπίστηκαν εκεί και από παρακολούθηση η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του 48χρονου και του 53χρονου που ανακρίνονται.

Πέρα από την ανάκριση, θα γίνει σύγκριση του DNA των δύο συλληφθέντων με το γενετικό υλικό που είχε βρεθεί στα ρούχα του θύματος, αλλά και πάνω σε φάκελο που είχαν εναποθέσει οι απαγωγείς πάνω σε εγκαταλελειμμένο φορτηγό στην οδό Ολυμπίας στη Ν. Ιωνία.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες για να διαπιστωθεί αν υπήρχε και τρίτος δράστης, κατά πάσα πιθανότητα αλλοδαπός, με βάση τις μαρτυρίες της 27χρονης.

Το μοιραίο λάθος των απαγωγέων

Μέσω του κινητού τηλεφώνου που χρησιμοποιούσαν για την επικοινωνία με τους γονείς της 27χρονης, έφτασαν οι αρχές στα ίχνη των απαγωγέων. Οι απαγωγείς χρησιμοποιούσαν δυο κινητά τηλέφωνα εκ των οποίων το ένα ήταν καρτοκινητό με ξένο ονοματεπώνυμο.

Το άλλο όμως ήταν εταιρικό τηλέφωνο που είχε στην κατοχή του ο Έλληνας σιδηρουργός στο επάγγελμα από εταιρεία στην οποία εργαζόταν παλαιότερα και η οποία έκλεισε.

Στη συνέχεια, ο απαγωγέας εργάστηκε σε μία μεταφορική εταιρεία όμως συνέχισε να χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Μέσα από αυτό η αστυνομία τον εντόπισε και ακολούθησαν οι συλλήψεις.

Πηγή: parapolitika.gr