Νέα Υόρκη: Είχε 99 καταδίκες, αποφυλακίστηκε και επιτέθηκε σε αστυνομικό

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο αστυνομικός δέχθηκε επίθεση μέσα στο μετρό – Χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο.

Πρώην κατάδικος με 99 συλλήψεις - συμπεριλαμβανομένης και της πιο πρόσφατης για σεξουαλικό έγκλημα επιτέθηκε σε αστυνομικό μέσα στο μετρό της Νέας Υόρκης.

Ο 58χρονος άνδρας που αποφυλακίστηκε πριν από δύο εβδομάδες από τη φυλακή για σεξουαλική κακοποίηση φέρεται να επιτέθηκε σε αστυνομικό στο μετρό αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές.

Ο Ντέιμον Κάλαγουεϊ κατηγορείται ότι έφτυσε και στη συνέχεια χτύπησε τον αστυνομικό στο πρόσωπο ο οποίος χρειάστηκε να νοσηλευτεί για να αντιμετωπιστούν τα τραύματά του.

Ο κατηγορούμενος που είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία εναντίον αστυνομικού αναμένει την Παρασκευή την απαγγελία κατηγοριών.

Ο Κάλαγουεϊ είχε προφυλακιστεί για βίαιο άγγιγμα στις 15 Οκτωβρίου. Έμεινε στη φυλακή για κάτι παραπάνω από ένα μήνα και στη συνέχεια δήλωσε ένοχος. Αφέθηκε ελεύθερος με την έκτιση της ποινής του και για ένα έτος ήταν υπό καθεστώς επιτήρησης. Οι λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης δεν έχουν γίνει γνωστές.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος έχει 99 συλλήψεις στο ποινικό του μητρώο, βρίσκεται στη λίστα της αστυνομίας της Νέας Υόρκης ως υποτροπιάζων για σεξουαλικά εγκλήματα τα οποία έχει διαπράξει στα μέσα μεταφοράς. Δεκαεννέα από τις προηγούμενες συλλήψεις έχουν γίνει με την κατηγορία της αντίστασης κατά της αρχής.

Πηγή: protothema.gr