4 συλλήψεις για την απαγωγή της 14χρονης στο Κερατσίνι – Ρομά ζητούσαν 2.000 ευρώ από την οικογένεια της ανήλικης

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αίσιο τέλος στο θρίλερ του Κερατσινίου

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση απαγωγής της 14χρονης στο Κερατσίνι.

Ο αστυνομικοί που επενέβησαν άμεσα μετά την καταγγελία της μητέρας της, κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες, να συλλάβουν 4 εξ αυτών (Ρομά ηλικίας 1990, 2009, 2007, 2006) και να επιστρέψουν το κορίτσι στην μητέρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ρομά ζητούσαν από την οικογένεια της 2 χιλιάδες ευρώ «γιατί τους είχε κλέψει ένα κινητό τηλέφωνο».

Όπως αποκάλυψε το Lawandorder.gr, μια υπόθεση-θρίλερ εκτυλίχθηκε τις τελευταίες ώρες στο Κερατσίνι, με την αστυνομία να αναζητά τα ίχνη μιας 14χρονης, την οποία απήγαγαν μέσα από το σπίτι της, δέκα άγνωστα άτομα.

Συγκεκριμένα, στις 03:40 τα ξημερώματα της Πέμπτης τα δέκα άτομα, εισέβαλαν στο σπίτι που διαμένει ένας 40χρονος από το Πακιστάν και φιλοξενούσε μια 38χρονη Ελληνίδα με την ανήλικη κόρη της στην οδό Χορμοβίτου.

Η ομάδα των δέκα ατόμων άρπαξε το κορίτσι χωρίς τη θέληση του και εξαφανίστηκε.

Στελέχη της ασφάλειας αναζητούσαν το κορίτσι, συλλέγοντας καταθέσεις από τους αυτόπτες μάρτυρες, προσπαθώντας να κατανοήσουν ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από την απαγωγή, αλλά το κυριότερο να την εντοπίσουν άμεσα και να την επιστρέψουν στη μητέρα της και σε ασφαλές περιβάλλον, όπως και τελικά έγινε λίγες ώρες αργότερα.