Μεγαλείο ψυχής από τον Γιώργο Κυπαρίσση: «Συγχωρώ τους απαγωγείς μου, να είναι καλά»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Έχω στενοχωρηθεί που είναι μια γυναίκα που έχει και παιδιά από ότι άκουσα. Είναι κρίμα η κοπέλα να αφήσει την οικογένειά της», δήλωσε ο επιχειρηματίας.

Σε μεγαλόψυχες δηλώσεις για τους απαγωγείς του προχώρησε ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης.

Όπως δήλωσε στην κάμερα του Star, παρά τον τρόμο που έζησε επί δύο μήνες στα χέρια των απαγωγέων του, τους συγχωρεί.

«Ό,τι έγινε, έγινε. Να είναι καλά τα παιδιά, τους συγχωρώ, σου μιλώ ειλικρινά. Τι θέλεις να κάνω; Να κρατάω κακίες και έχθρα; Τους συγχωρώ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ των απαγωγέων φέρεται να είναι και μια γυναίκα. Κατηγορείται ότι συμμετείχε στην παρακολούθηση πριν από την απαγωγή και ότι έβρισκε τα κινητά τηλέφωνα μιας χρήσης με τα οποία πραγματοποιήθηκαν οι επικοινωνίες.

Ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης που έπεσε θύμα απαγωγής για δύο μήνες, μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Βαγγέλη Γκούμα λίγες ώρες μετά την απελευθέρωσή του.

«Έχω στενοχωρηθεί που είναι μια γυναίκα που έχει και παιδιά από ότι άκουσα. Είναι κρίμα η κοπέλα να αφήσει την οικογένειά της. Δεν ξέρω για ποιο λόγο μπλέχθηκε σε όλη αυτή την διαδικασία. Γιατί και εγώ παιδιά έχω και καταλαβαίνω», ανέφερε ο επιχειρηματίας, μιλώντας στο Star.

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την απαγωγή του, ο επιχειρηματίας προσπαθεί να επιστρέψει στην κανονική του ζωή. Παρόλα αυτά, όμως, δεν μπορεί να ξεχάσει τα όσα πέρασε.

«Τους δυο μήνες αυτό σκεφτόμουν. Θα πάρουν τα λεφτά και θα με σκοτώσουνε. Γι’ αυτό είπα ευχαριστώ που δεν με καθάρισαν κιόλας. Γιατί μπορεί να με καθάριζαν και να ήμουν αγνοούμενος», πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι η αστυνομία έχει προβεί σε τρεις συλλήψεις, ενώ αναζητά τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας. Οι συλληφθέντες θα περάσουν την Πέμπτη την πόρτα του ανακριτή.