Μπαλάσκας: «Αυτή είναι η επόμενη σύλληψη στην Πάτρα»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Το πολύ στενό περιβάλλον, δηλαδή το άμεσο οικογενειακό περιβάλλον που περικλείονται όλοι, ακόμα και αυτοί που κάνουν σήμερα δηλώσεις», λέει ο Σταύρος Μπαλάσκα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται ήδη προφυλακισμένη με την κατηγορία της δολοφονίας της κόρης της, με τον Σταύρο Μπαλάσκα να αποκαλύπτει σήμερα στο Πρωινό ότι είναι πολύ πιθανό να υπάρξει σύντομα σύλληψη από το στενό περιβάλλον της κατηγορούμενης.

«Μαθαίνω ότι μέχρι το Πάσχα, λέει μια πληροφορία δικιά μου, ότι έχει δεθεί κι άλλο πρόσωπο. Και ότι μπορεί να απαγγελθούν κατηγορίες και να υπάρχει σύλληψη κι άλλου προσώπου μέχρι το Πάσχα. Το ξέρετε κι εσείς αυτό;», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας απάντησε από την πλευρά του: «Ναι, και οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι είμαστε πάρα πολύ κοντά. Μην ξεχνάτε ότι οι έρευνες άρχισαν από το πολύ στενό περιβάλλον. Το πολύ στενό περιβάλλον, δηλαδή το άμεσο οικογενειακό περιβάλλον που περικλείονται όλοι, ακόμα και αυτοί που κάνουν σήμερα δηλώσεις.

Και εξωγενείς παράγοντες, οι οποίοι να είχαν μια άλλη σχέση, οι οποίοι όμως να έπαιξαν ρόλο σε μαρτυρίες και πράξεις, οι οποίες βοηθούν την κατηγορία. Με την κατηγορία ενδεχομένως της συνέργειας».

Θα πρέπει να τονιστεί πως σήμερα (κατά τον κ. Μπαλάσκα) έκαναν δηλώσεις η μητέρα και η αδελφή της Πισπιρίγκου. Κανείς όμως δεν γνωρίζει τι εννοούσε ο συνδικαλιστής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δηλητηριώδης ουσία και στη Μαλένα; Αυτό είναι το εύρημα που προβληματίζει

Ο αργός θάνατος της Τζωρτζίνας: Της χορηγούσε κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου από τον Απρίλιο του 2021;

br