Ο αργός θάνατος της Τζωρτζίνας: Της χορηγούσε κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου από τον Απρίλιο του 2021;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Νέα στοιχεία «φωτιά» για την υπόθεση θρίλερ της Πάτρας έρχονται στο φως της δημοσιότητας όσο προχωρούν οι έρευνες, με τις αρχές να επιχειρούν να ξετυλίξουν το κουβάρι και να φτάσουν στη λύση του μυστηρίου.

Όπως έχει γίνει, μέχρι στιγμής γνωστό, η 9χρονη Τζωρτζίνα έχει δολοφονηθεί με κεταμίνη,μια ουσία που σε πολύ μεγάλη ποσότητα μπορεί να αποδειχτεί φονική. Για τη δολοφονία του 9χρονου κοριτσιού έχει συλληφθεί και προφυλακιστεί η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται τη δολοφονία της κόρης της, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό από πού προμηθεύτηκε την εν λόγω ουσία. Οι Αρχές που ερευνούν την υπόθεση έχουν ρίξει το βάρος τους στις αναζητήσεις της στο διαδίκτυο, ενώ ερευνάται και στενό συγγενικό πρόσωπο της 33χρονης μητέρας, το οποίο έχει «παρελθόν» με ναρκωτικές ουσίες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας Real News, με δεδομένο το γεγονός πως όταν η Τζωρτζίνα εισήχθη για πρώτη φορά στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, τον Απρίλιο του 2021, είχε όλα τα συμπτώματα χρήσης κεταμίνης, οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών εκτιμούν πως η μητέρα της, ήδη από τότε, είχε την ευχέρεια να προμηθεύεται το ναρκωτικό από «πηγές» που υπήρχαν στην Πάτρα.

ΤΗΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣΕ ΚΕΤΑΜΙΝΗ Η ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2021;

Οι Αρχές θεωρούν δεδομένο πως η Ρούλα Πισπιρίγκου προμηθευόταν την ουσία ανά τακτά χρονικά διαστήματα και όταν η ίδια το έκρινε απαραίτητο,προκειμένου να πειραματίζεται, χορηγώντας μικρές ή μεγάλες δόσεις στην 9χρονη κόρη της.

Έτσι, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο και τη μέρα του θανάτου της Τζωρτζίνας, τον Ιανουάριο του 2022, η μητέρα της, που φέρεται να τη δολοφόνησε, να είχε μαζί της τις δόσεις κεταμίνης που χρειαζόταν.

ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΡΩΤΗΜΑ

Αυτή είναι μια λογική εξήγηση, όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν την εξέλιξη των ερευνών. Ωστόσο, θέτουν ένα σοβαρό ερώτημα: «Το άτυχο παιδί χρειάστηκε αρκετές μέρες νοσηλείας. Είναι δυνατόν η 33χρονη να είχε όλες αυτές τις ημέρες μαζί της την κεταμίνη, με κίνδυνο κάποια στιγμή να αποκαλυφθεί;»

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΙΤΟΡ ΤΗΣ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΣ «ΚΑΙΕΙ» ΤΗΝ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων προβλήθηκαν φωτογραφίες από το μόνιτορ νοσηλείας της Τζωρτζίνας, το οποίο κατέγραφε τους σφυγμούς και τη λειτουργία της καρδιάς της.  Όταν η Τζωρτζίνα ήταν υπό την επιτήρηση γιατρών και χωρίς τη μητέρα της “οι σφυγμοί της Τζωρτζίνας είναι περίπου 90 το λεπτό, δηλαδή απολύτως κανονικοί. Το ηλεκτροεγκεφαλογράφημα χωρίς εκφορτίσεις, χωρίς νοσολογικά κύματα. Ο κορεσμός οξυγόνου περίπου 97% φυσιολογικός, χωρίς υποξυγοναιμία. Επιπλέον, οι αναπνοές, ρυθμικές, χωρίς μεταβολές, χωρίς βραδύνοια”.

Αντίθετα, όταν ήταν η Ρούλα Πισπιρίγκου στο πλευρό της, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία ντοκουμέντο, οι σφυγμοί της Τζωρτζίνας από 86 έπεφταν σε 61, οι αναπνοές της ήταν 11 ανά λεπτό και παρατηρείται κατάρρευση της καρδιακής λειτουργίας για περίπου 20 λεπτά.

Επιπλέον, εντοπίστηκαν σημάδια δηλητηρίασης και στα νοσοκομεία της Πάτρας, όπου είχε νοσηλευτεί το κοριτσάκι, καθώς είχαν σημειωθεί ύποπτα συμβάντα.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, είχε παρατηρηθεί διαστολή στις κόρες των ματιών της και υψηλός πυρετός, τα οποία “μαρτυρούν” τη χορήγηση κάποιας ουσίας, όπως η κεταμίνη που προκαλεί τέτοια συμπτώματα. Οι γιατροί έχουν ξεκαθαρίσει ότι τα φάρμακα που χορηγούσαν στο παιδί δεν προκαλούσαν τέτοια συμπτώματα, συνεπώς όλα αυτά τα στοιχεία οδηγούν στο συμπεράσματα ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου χορηγούσε για πολύ καιρό κεταμίνη ή και κάποια άλλη παρόμοια ουσία στη Τζωρτζίνα.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Κατερινόπουλος: «Ο Μάνος Δασκαλάκης μας δουλεύει»