Δήμαρχος Κυθήρων προς Υδραίους: «Να πετάτε τα σκουπίδια σας στη θάλασσα»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Προκλητικός και ειρωνικός προς τους κατοίκους της Ύδρας ο Δήμαρχος Κυθήρων Στράτος Χαρχαλάκης

- Δε σεβάστηκε τη δοκιμασία του υδραϊκού λαού

- Λογοκρισία και επίθεση στην Εκδότρια της Φωνής της Ύδρας από τον Δήμαρχο Κυθήρων

- Δείτε τα ανεπίτρεπτα σχόλια του Δημάρχου Κυθήρων προς κατοίκους της Ύδρας

Στράτος Χαρχαλάκης, Δήμαρχος Κυθήρων & φίλος - υπερασπιστής του Δημάρχου Ύδρας Γιώργου Κουκουδάκη

Ακόμα ένα παράδειγμα αλαζονικής συμπεριφοράς έρχεται να προστεθεί μεταξύ των Δημάρχων της ΝΔ, μετά τον Δήμαρχο Ύδρας Γιώργο Κουκουδάκη, αυτό του Δημάρχου Κυθήρων Στράτου Χαρχαλάκη.

Και οι δυο υποτίθεται ότι εκπροσωπούν τη νέα γενιά, αλλά τα ήθη και οι συμπεριφορές τους παραπέμπουν σε άλλες δεκαετιές!

Με προκλητικές και εριστικές συμπεριφορές, προκαλούν το κοινό αίσθημα, την ώρα μάλιστα που το νησί της Ύδρας δοκιμάζεται από τη διαχρονική ανεπάρκεια των τοπικών αρχών και ιδίως αυτής του επί 7 συναπτά έτη Δημάρχου Γιώργου Κουκουδάκη.

Γιώργος Κουκουδάκης, Δήμαρχος Ύδρας

Δείτε τα απαράδεκτα σχόλια του Δημάρχου Κυθήρων 

Ο κ. Χαρχαλάκης ως αυτεπάγγελτος υπερασπιστής του αποτυχημένου Δημάρχου Ύδρας Γιώργου Κουκουδάκη (όπως αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος αλλά και της τελευταίας δημόσιας δήλωσής του περί διαχείρισης απορριμμάτων και βιολογικού καθαρισμού), παρεμβαίνει με σχόλιά του σε αναρτήσεις Υδραίων και με το εριστικό ύφος που τον διακατέχει, ασκεί διαδικτυακό μπούλινγκ, εκμεταλλευόμενος ενδεχομένως της θέση εξουσίας που κατέχει.

Μάλιστα δε δίστασε να τους παροτρύνει μέσω σχολίου του, να πετούν τα σκουπίδια στη θάλασσα, εφόσον διαφωνούν μέρη λειτουργία της παράνομης χωματερής!

Ευτυχώς όμως υπάρχουν και δυνατές προσωπικότητες όπως αυτές των κυρίων (τους οποίους δε γνωρίζουμε προσωπικά) που δε «μάσησαν» από τα «καουμποϊλίκια» του Δημάρχου Κυθήρων Στράτου Χαρχαλάκη.

Ο Δήμαρχος Κυθήρων όχι μόνο δε σεβάστηκε  τη δικαιολογημένη οργή των κατοίκων της Ύδρας, επιτέθηκε και στην Εκδότρια της «Φωνής της Ύδρας», επιχειρώντας άτυπα να ασκήσει λογοκρισία, επειδή η κ. Χριστοδούλου τόλμησε να αναφέρει το αυτονόητο, ότι δηλαδή υπάρχουν ευθύνες της παρούσας Δημοτικής Αρχής!

Δείτε μερικά ακόμα σχόλια και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για τους δυο φίλους Δημάρχους, καθώς όπως λέει ο σοφός λαός «δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι»!

Μάλιστα, ο κ. Χαρχαλάκης επιχειρεί να ειρωνευτεί έναν εκ των Υδραίων, σχολιάζοντάς του περί ανορθογραφίας… όταν ο ίδιος ο Δήμαρχος Κυθήρων μας πετά τα μάτια έξω με την ανορθογραφία του:

«Κόκκινος συναγερμός» στην Πειραιώς για τα φαινόμενα αλαζονείας που προκαλούν κυβερνητική φθορά 

Μαθαίνουμε ότι στη ΝΔ έχει σημάνει συναγερμός μετά τα απανωτά φαινόμενα αλαζονείας από στελέχη της που κατέχουν θέσεις εξουσίας.

Τελευταίο παράδειγμα αυτό του Δημάρχου Κυθήρων Στράτου Χαρχαλάκη.

Η κυβερνητική φθορά που προκαλείται από αυτές τις απαράδεκτες συμπεριφορές αξιωματούχων που πρόσκειται στη ΝΔ - οι οποίοι κατά τα άλλα είναι μορφωμένοι και ευαγγελίζονται το νέο - είναι σημαντική και αυτό το γνωρίζουν καλά στην Πειραιώς.

Για αυτό όπως μαθαίνουμε αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες μέρες με «τράβηγμα αυτιών» από την Πειραιώς και όχι μόνο!