ΝΔ στα Κύθηρα: Εγκαίνια γραφείων παρουσία Ζαχαράκη, Μπουτσικάκη, Κουλιζάκου, Χαρχαλάκη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Εγκαινιάσθηκαν τα νέα γραφεία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στο Λιβάδι Κυθήρων το μεσημέρι του Σαββάτου 30 Απριλίου 2022.

Στην τελετή εγκαινίων παρέστησαν η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, ο βουλευτής Α’ Πειραιά Χριστόφορος – Εμμανουήλ Μπουτσικάκης, το μέλος της πολιτικής επιτροπής του κόμματος και Αντιπρόεδρος ΔΕΕΠ ΝΔ Α Πειραιά & Νήσων Μιχάλης Κουλιζάκος, ο Δήμαρχος Κυθήρων Ευστράτιος Χαρχαλάκης, ο πρόεδρος της οργάνωσης Αντώνης Μαυρομάτης και τα μέλη του κόμματος.

Ο κ. Χαρχαλάκης στην ομιλία του επεσήμανε την ανάγκη οι οργανώσεις να είναι ενεργές και να υπηρετούν την ενότητα του κόμματος και της βάσης.

Σημείωσε ότι είναι χρέος όλων να στηρίξουν την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, η οποία αντιμετώπισε μεγάλες κρίσεις στην θητεία της. Δήλωσε για δεύτερη φορά ότι είναι όλοι υποχρεωμένοι να υπηρετούν την ενότητα και γι αυτό το λόγο η τοπική οργάνωση πέρα και έξω από τυχόν υπάρχουσες διαφορές, τουλάχιστον εκείνον ως κομματικό στέλεχος θα τον έχει στο πλευρό της.

Τέλος συνεχάρη όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια ανασύστασης της οργάνωσης.

Ο κ. Κουλιζάκος στον δικό του χαιρετισμό τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι το μεγάλο πατριωτικό μέτωπο ρεαλισμού και προόδου και το μεγαλύτερο κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη.

Τόνισε δε την στήριξη στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και συνεχάρη τον πρόεδρο της οργάνωσης Αντώνη Μαυρομάτη.

Η κ. Ζαχαράκη στην ομιλία της ευχαρίστησε τα μέλη του κόμματος που έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση. Αναφέρθηκε στο «νέο» σπίτι της Νέας Δημοκρατίας στο νησί, το οποίο προσφέρει αισιοδοξία για οργάνωση, σκέψη, επικοινωνία και δράση των μελών.

Μετέφερε τους χαιρετισμούς του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος δείχνει την επιμονή του στις πολύ δύσκολες συνθήκες, όπως την άμυνα της χώρας, την πανδημία, την εκπαίδευση. Επεσήμανε την επιτυχή διαχείριση της κυβέρνησης στον τομέα του Τουρισμού και τις προοπτικές για τη νέα σεζόν που προβλέπεται καλή, παρά τις δυσκολίες λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Προσέθεσε δε ότι η κυβέρνηση θα ενισχύσει για άλλη μια χρονιά τον εγχώριο τουρισμό. Έκανε ειδική αναφορά στους νέους λέγοντας ότι η ΝΔ απομείωσε την ανεργία στο 12,8%, πέτυχε την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας οι οποίες πρέπει να είναι καλοπληρωμένες και να τηρείται το εργατικό δίκαιο, καθώς επίσης ένα ρεκόρ επενδύσεων και ανάπτυξης.

Επανέλαβε την δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη να ενισχυθεί η ελληνική οικογένεια και επιχείρηση.

Τέλος ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ Αντώνη Μαυρομάτη για την πρόσκληση.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Αντώνης Μαυρομάτης, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους  ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας ότι «είθισται να μην είναι πολιτικός… αλλά να ακούει μια συμβουλή του παππού του που έλεγε… τα λίγα λόγια ζάχαρη, τα καθόλου μέλι».

Συνέχισε λέγοντας «είμαστε εδώ να χαλιναγωγηθούμε, να προχωρήσουμε μπροστά, έχουμε ανθρώπους με εμπειρία, που μας βοηθούν».

Ευχαρίστησε δε ιδιαίτερα τη κ. Ζαχαράκη,  τον κ. Κουλιζάκο για την παρουσία τους και τον κ. Μαγουλά για τον σχεδιασμό των γραφείων.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης οι προσκεκλημένοι και τα μέλη του κόμματος συνέφαγαν στο εστιατόριο Kamares στο Λιβάδι.

Διαβάστε επίσης:

Σκληρή αντιπολίτευση σε ΝΔ και Κυβέρνηση από Αντιπεριφερειάρχη του Πατούλη

Υποψηφιότητα Γεραπετρίτη στον Πειραιά: «Μαχαιριά» στο μαλακό υπογάστριο Κατσαφάδου