Δυναμική κάθοδος Χαρχαλάκη για το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ισχυρή υποψηφιότητα για την ΚΕΔΕ ο Δήμαρχος Κυθήρων

Μοναδικός υποψήφιος για το Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. από τα νησιά της Αττικής είναι ο Δήμαρχος Κυθήρων Στράτος Χαρχαλάκης, στο ψηφοδέλτιο της κεντροδεξιάς παράταξης που υποστηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία. Ο 38χρονος Δήμαρχος, που βρίσκεται ήδη στην δεύτερη επιτυχημένη θητεία του και ασχολείται ενεργά με την αυτοδιοίκηση σχεδόν 20 χρόνια, έχει συνταχθεί εξαρχής στο πλευρό του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου για την προεδρία της Κ.Ε.Δ.Ε.

Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, την υποψηφιότητα Χαρχαλάκη στηρίζουν πολλοί Δήμαρχοι και εκλέκτορες από νησιά αλλά και από την ηπειρωτική χώρα, την Κρήτη και από μεγάλους Δήμους, καθώς ο κ. Χαρχαλάκης χαίρει γενικής εκτίμησης στην αυτοδιοίκηση λόγω των τεκμηριωμένων θέσεών του για τα κρίσιμα ζητήματα των Δήμων αλλά και της μέχρι σήμερα άκρως επιτυχημένης θητείας του στα Κύθηρα. Επιπλέον ο Δήμαρχος Κυθήρων έχει άριστες σχέσεις συνεργασίας με πολλούς Δημάρχους της Αττικής και κυρίως με τους συναδέλφους του από τον Αργοσαρωνικό, οι οποίοι τον έχουν επιλέξει στη θέση του Προέδρου της Επιτροπής Διαχείρισης του Προγράμματος CLLD/LEADER για το σύνολο των νησιωτικών Δήμων της Αττικής, μέσα από το οποίο οι 8 Δήμοι της Π.Ε. Νήσων χρηματοδοτούν σημαντικές δημόσιες και ιδιωτικές αναπτυξιακές δράσεις.

Οι εκλογές για την Κ.Ε.Δ.Ε. αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς οι σχεδόν 450 εκλέκτορες από όλη την Ελλάδα (Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι) θα κληθούν την ερχόμενη Πέμπτη 28/11 να εκλέξουν τον διάδοχο του Γιώργου Πατούλη και το νέο Δ.Σ. του ανωτάτου θεσμικού οργάνου εκπροσώπησης των Δήμων.