OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: Πήρε Καραμάνο και έδωσε Παπάζογλου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με επίσημη ανακοίνωση της η ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε την απόκτηση του 24χρονου (21/9/1990) επιθετικού, Τάσου Καραμάνου από τον Ατρόμητο. 

Στο πλαίσιο αυτής της μεταγραφής, οι Πειραιώτες παραχώρησαν στους Περιστεριώτες τον σέντερ-φορ, Θανάση Παπάζογλου, τον οποίο μόλις φέτος απέκτησαν από τον ΟΦΗ.


Να τονίσουμε πως ο νεαρός επιθετικός της ομάδας του Περιστερίου θα ανήκει πλέον στο δυναμικό των πρωταθλητών Ελλάδας, αλλά θα μείνει φέτος στην ομάδα του Ατρόμητου και θα ενσωματωθεί το επόμενο καλοκαίρι στους ερυθρόλευκους. Το γεγονός το επιβεβαίωσαν και οι "μπλε" με ανακοίνωση τους.

 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

 

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Τάσου Καραμάνου, ο οποίος θα ενσωματωθεί στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2015. Στο πλαίσιο της μεταγραφής αυτής, ο Θανάσης Παπάζογλου παραχωρείται στον Ατρόμητο".


Η ανακοίνωση του Ατρομήτου:

"Στο πλαίσιο της μετεγγραφής του ποδοσφαιριστή μας Τάσου Καραμάνου στην ΠΑΕ Ολυμπιακός από το καλοκαίρι του 2015, αποκτήθηκε με μετεγγραφή από την ΠΑΕ Ατρόμητος ο ποδοσφαιριστής Θανάσης Παπάζογλου.

 

Ο Παπάζογλου υποβλήθηκε το πρωί σε ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε αμέσως μετά το συμβόλαιο του. Θα παρουσιαστεί το απόγευμα  επίσημα από την ΠΑΕ Ατρόμητος και εν συνεχεία θα λάβει μέρος στην προπόνηση".


Πηγή: redplanet.gr