Συγκίνηση για το θάνατο του άνδρα που έτρωγε από τα σκουπίδια

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο άτυχος άντρας εντοπίστηκε νεκρός στην καλύβα που βλέπετε έξω από την πόλη της Ανδραβίδας...

Ούτε ένα πιάτο φαγητό δεν μπορούσε να εξασφαλίσει ένας 45χρονος Βούλγαρος που διέμενε στην περιοχή της Ανδραβίδας και βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της περασμένης Κυριακής (22-06-2014).

Το ψωμί της ξενιτιάς αποδείχθηκε όχι απλά πικρό, αλλά φαρμακερό, καθώς ο άτυχος μετανάστης, αναζητούσε την τροφή του στα σκουπίδια και σύμφωνα με την Ιατροδικαστή Πατρών Αγγελική Τσιόλα, ο θάνατός του οφείλεται σε αιμορραγία του πεπτικού συστήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, ο 45χρονος Ilia Hristov, εντοπίστηκε το απόγευμα της Κυριακής νεκρός σε μια καλύβα που διέμενε έξω από την πόλη της Ανδραβίδας, από έναν γείτονά του που τον αναζήτησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατος του 49χρονου εκτιμάται πως έχει επέλθει τουλάχιστον 48ώρες πριν. Ο χώρος της καλύβας ήταν σε κακή κατάσταση με υπολείμματα τροφής μουχλιασμένα και εκατοντάδες έντομα τριγύρω.

Ο 45χρονος αναζητούσε εργασία χωρίς όμως να καταφέρει να βρει, ούτε περιστασιακά μεροκάματα. Έτσι προσπαθώντας να εξασφαλίσει ένα πιάτο φαγητό, αναζητούσε υπολείμματα τροφών στα σκουπίδια και στους κάδους της πόλης. Η πείνα και η ανέχεια τον οδήγησαν στον θάνατο. Πέθανε μακριά από την πατρίδα του που άφησε πίσω αναζητώντας μια καλύτερη τύχη, σε μια δεύτερη πατρίδα, πολύ πιο πεινασμένος, ταλαιπωρημένος και χωρίς ελπίδα.

Δείτε το βίντεο από το ilialive.gr...


{YouTube}UayURcnzxCw{/YouTube}


Πηγή: newsit.gr