Κορωνοϊός: Πέθανε στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο κορωνοϊός ξαναχτύπησε! Μια απρόσμενη απώλεια μετράει η οικογένεια της DEMCO του επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά, καθώς κατέληξε νικημένος από τον κορωνοϊό ο Μανώλης Μαλέλης, ένας εκ των πλέον στενών συνεργατών του Κοντομηνά.

Την είδηση-θανάτου γνωστοποίησε μέσω του twitter ο δημσοιογράφος Δήμος Βερύκιος ο οποίος αποχαιρέτησε τον Μανώλη Μαλέλη αναφέροντας ότι ήταν το 33ο θύμα του φονικού ιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eReportaz ο συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά πάλευε με τον κορωνοϊό την τελευταία εβδομάδα. Αρχικά η κατάσταση της υγείας του δεν ενέπνεε κάποια ιδιαίτερη ανησυχία όμως τις τελευταίες ημέρες επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί διασωληνωμένος στο ΑΧΕΠΑ. Τις τελευταίες ώρες η πνευμονία εκδηλώθηκε με ακόμη πιο άγρια συμπτώματα με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να αντέξει παρά τις προσπάθειες των ιατρών.

Αξίζει να σηειωθεί ότι ο Μανώλης Μαλέλης αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ένα συγκεκριμένο αυτοάνοσο το οποίο "χτυπάει" τους μύες, ενώ πριν από αρκετό χρονικό διάστημα είχε νοσηλευτεί στην Αμερική με έξοδα του Κοντομηνά.

Τους τελευταίους μήνες ήταν ένας από τους λίγους συνεργάτες ο οποίος κατάφερνε να επικοινωνεί με τον επιχειρηματία ο οποίος όπως έχει αποκαλύψει η εφημερίδα "ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ" παραμένει έγκλειστος και απομονωμένος στο "Υγεία".

Πηγή:
Ereportaz.gr