SOS: Πνίγονται στα σκουπίδια Κερατσίνι και Δραπετσώνα – Καταγγελίες για εμφάνιση τρωκτικών! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ορατός ο κίνδυνος για απειλή της δημόσιας υγείας αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση στους δρόμους του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας, δεδομένης της αύξησης της θερμοκρασίας.

Όπως αποκάλυψε το Piraeus Press, «επανάσταση» έχει ξεσπάσει στο Δήμο Κερατσινίου Δραπετσώνας, μετά την καταγγελόμενη εξαπάτηση των εργαζομένων από τον «αριστερό» Δήμαρχο Βρεττάκο.

Οι εργαζόμενοι σε ένδειξη διαμαρτυρίας προς τον ασυνεπή Δήμαρχο Βρεττάκο έχουν προχωρήσει από το Σάββατο σε απεργία διαρκείας στον τομέα της Καθαριότητας, έχουν κλείσει τα Λιπάσματα, ενώ προέβησαν και σε συμβολική κατάληψη του Δημαρχείου.

Απότοκος των ψεμάτων υποσχέσεων του «αριστερού» - «φιλολαϊκού» Δημάρχου Βρεττάκου ήταν να εξοργιστούν οι εξαπατημένοι εργαζόμενοι και να αντιδράσουν με το μόνο όπλο που έχουν στα χέρια τους… την απεργία διαρκείας!

Το αποτέλεσμα το βλέπουν και το ζουν τις τελευταίες μέρες οι κάτοικοι και οι εργαζόμενοι σε Κερατσίνι και Δραπετσώνα, όπου έχουν συσσωρευτεί τόνοι σκουπιδιών!

Ενώ υπάρχουν ήδη αναφορές για εμφάνιση τρωκτικών στους γύρω δρόμους που πνίγονται στα σκουπίδια.

Σε συνδυασμό με την αύξηση της θερμοκρασίας, ο κίνδυνος για τη δημόσια υγεία είναι ορατός.

Οι ενδεικτικές εικόνες που σας μεταφέρει το Piraeus Press από κεντρικές Λεωφόρους (Δημοκρατίας & Παύλου Φύσσα) μιλούν από μόνες τους:

Διαβάστε επίσης:

«Επανάσταση» στο Κερατσίνι: Κατάληψη Δημαρχείου από εργαζόμενους και απεργία στην καθαριότητα – Μας εξαπάτησε ο «ψευτοαριστερός» Δήμαρχος Βρεττάκος! (φωτο)

Δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας – Εκλογές 2023 : Εκατοντάδες φίλοι του Τάσου Μύτογλου έστειλαν μήνυμα αλλαγής! (φωτο)