Εικόνες ντροπής στο Γ’ Νεκροταφείο – Τροχαία υπάρχει στη Νίκαια; (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


1 ώρα για να διανύσεις 100 μέτρα μέχρι την πύλη με το αυτοκίνητο Σάββατο του Λαζάρου

Τίθενται σοβαρά ζητήματα ασφαλείας 

Απίστευτη ταλαιπωρία για τους οδηγούς ΙΧ

Αποπνικτική είναι η κατάσταση αυτή την ώρα στο Γ’ Κοιμητήριο Αθηνών στη Νίκαια, καθώς τα ΙΧ που θέλουν να εξέλθουν έχουν σχηματίσει ουρές εκατοντάδων μέτρων και παραμένουν σχεδόν ακίνητα για αρκετή ώρα.


Το πρόβλημα προκύπτει καθώς λόγω των ημερών του Πάσχα η κίνηση του Κοιμητηρίου αυξάνεται σημαντικά και το «προβληματικό» φανάρι της Πέτρου Ράλλη - Γρηγορίου Λαμπράκη προκαλεί σημαντικές παρενέργειες.

Πρόκειται για μια γνωστή κατάσταση εδώ και χρόνια και είναι απορίας άξιον πώς δεν έχει επιληφθεί καμία αρχή προκειμένου να αποφευχθεί η επικίνδυνη κατάσταση που διαμορφώνεται στο Γ’ Κοιμητήριο Αθηνών.

Πέραν όμως της ταλαιπωρίας των επισκεπτών του Κοιμητηρίου, τίθενται σοβαρά ζητήματα ασφαλείας καθώς σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης για κάποιο θέμα υγείας ή κάτι άλλο, δεν υπάρχει άμεσος τρόπος ενημέρωσης και εναλλακτικής μόνιμα ανοιχτής πύλης εξόδου!

Η αναφορά ότι απαιτείται μια ώρα για να διανύσει μια απόσταση 100 μέτρων και να βγει κάποιος από την κεντρική Πύλη δεν είναι σχήμα λόγου, αλλά απόλυτα πραγματική κατάσταση.

Θα πρέπει να υπάρξει άμεση μέριμνα τόσο για σήμερα όσο και για όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα με αποκορύφωμα τη Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο.