Σπαραγμός για τον θάνατο του άτυχου Γιάννη – Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του (Φωτo)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η είδηση για τον θάνατο του 30χρονου βύθισε στο πένθος το Αλιβέρι - Σπαρακτικά μηνύματα στο facebook από φίλους και συγγενείς του...

Όλοι προσεύχονταν στο Θεό για να γίνει καλά, αλλά δυστυχώς το θαύμα δεν έγινε. Το 30χρονο παλικάρι πάλεψε ένα μήνα με το χάρο, αλλά δεν άντεξε και κατέληξε στην εντατική.

Ο 30χρονος μοτοσυκλετιστής είχε τραυματιστεί σοβαρά, ύστερα από τροχαίο που σημειώθηκε την Πέμπτη 5 Ιουνίου, στις Πετριές στο δρόμο προς την παραλία, όταν συγκρούστηκαν δύο μηχανές, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

 Πιο σοβαρά όμως τραυματίστηκε ο άτυχος νεαρός, ο οποίος ύστερα από εβδομάδες νοσηλείας στην μονάδα εντατικής θεραπείας, δεν κατάφερε να κερδίσει την μάχη και να κρατηθεί στην ζωή. Το Αλιβέρι ντύθηκε στα μαύρα και χθες (03-07-2014) στις 18.00 το απόγευμα γράφτηκε ο επίλογος της τραγωδίας στον Ιερό ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στον Κάραβο, παρουσία πλήθος κόσμου που έσπευσε να αποχαιρετήσει για τελευταία φορά, τον πολυαγαπημένο τους Γιάννη.







Πηγή: eviazoom