ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: 8.000 τα έξοδα… 101.000 τα έσοδα για το ρολόι του Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών έφεραν τη Δημοτική Αρχή να έχει προβεί σε κατασπατάληση 8.000 ευρώ για την εκδήλωση που έλαβε τόπο στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για την ανοικοδόμηση του ρολογιού του Πειραιά.

Η απάντηση έχει δοθεί από καιρό με τη δημοσιοποίηση των οικονομικών στοιχείων δημοσίως. Ο Δήμαρχος Πειραιά όμως βρήκε την ευκαιρία και αναφέρθηκε εκ νέου στο θέμα, μέσω του δημοτικού ραδιοφώνου και ύστερα από σχετική ερώτηση που του απηύθυνε ακροατής.

Πιο συγκεκριμένα ο Βασίλης Μιχαλολιάκος ανέφερε:


''Αλλά ακούσαμε και διαβάσαμε το πιο φαιδρό σε έντυπο που ανήκει στην ιδιοκτησία υποψηφίου: 8.000€ δαπανήθηκαν στις εκδηλώσεις φιέστας στο Δημοτικό Θέατρο. Εννοούν τα χρήματα που ξοδεύτηκαν – πολύ λιγότερα είναι – για το φαγητό που προσφέρθηκε σε αυτούς που πλήρωναν 200€ τη μερίδα. Δηλαδή αντί να μετρούν τις 101.000€ μείον τις 8.000€ και να πουν σε καιρό οικονομικής κρίσης κέρδισε η ανακατασκευή του ρολογιού 93.000€, λένε γιατί πληρώσαμε! Τι ήθελαν; Να βγούμε σε ζητιανιά και να λέμε δωρεάν φαγητό; Είναι απίστευτο!

Επίσης, βγάλαμε άλλα 15.000€ από τη συναυλία της ορχήστρας του Μίκη Θεοδωράκη. Και επίσης είχαμε μια ημερίδα καταπληκτική υψηλού επιπέδου με ομιλητές τον Τέτση και άλλους για την ιστορία των κτιρίων με αρχιτεκτονική προσωπικότητα. Δεν πρόκειται να υποστείλουμε τη σημαία. Ελλάδα είναι πολιτισμός. Πειραιάς είναι η σημαία του πολιτισμού. Θέλουν την οπισθοδρόμηση. ''


Διαβάστε επίσης:

ΡΟΛΟΪ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΔΕΙΤΕ τα έσοδα από την εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

ΔΕΙΤΕ πόσα χρήματα συγκεντρώθηκαν από την εκδήλωση για το ρολόι!

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Πρώτη συνάντηση στελεχών ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ στο κατάμεστο SAVOY


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.





ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ 


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αντιδήμαρχος Πρασίνου &Περιβάλλοντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACΕBOOK




br