Εμπλοκή σε νέο τροχαίο για τον 30χρονο σεφ που κατηγορείται για τον θάνατων δύο νέων

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο 30χρονος τράκαρε με ντελιβερά - Άγνωστες μέχρι στιγμής οι συνθήκες του τροχαίου

Σε νέο τροχαίο στη Ζάκυνθο ενεπλάκη ο 30χρονος σεφ που κατηγορήθηκε για τον θάνατο δύο νέων στην Πάτρα.

Πριν λίγους μήνες ο 30χρονος σεφ είχε προκαλέσει το θανατηφόρο τροχαίο στην οδό Αρέθα στην Πάτρα με αποτέλεσμα τον θάνατο δύο νέων του Γιάννη Στεργίου και του Γιώργου Παναγιωτόπουλου.

Αυτή τη φορά, ο 30χρονος εμπλέκεται σε νέο τροχαίο στη Ζάκυνθο με έναν ντελιβερά να μεταφέρεται τραυματισμένος σε νοσοκομείο. Όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, ο σεφ δεν εγκατέλειψε το σημείο μετά το ατύχημα. Παρέμεινε μέχρι να φτάσει ασθενοφόρο και ο νεαρός διανομέας να πάρει το δρόμο για το νοσοκομείο.

Οι συνθήκες του τροχαίου στη Ζάκυνθο διερευνώνται, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως την ευθύνη σύμφωνα με τους μάρτυρες φέρει ο σεφ. Το τροχαίο έγινε στην περιοχή Αμπελοκήπων. Πληροφορίες της εφημερίδας «Γνώμη» της Πάτρας αναφέρουν ότι ο νεαρός δικυκλιστής – ντελιβεράς πήγαινε κανονικά στην πορεία του και ο 30χρονος Πατρινός σεφ ο οποίος οδηγούσε χωρίς δίπλωμα (του έχει αφαιρεθεί) τον χτύπησε βγαίνοντας από το πάρκινγκ ενός καταστήματος.

Δεν εγκατέλειψε το θύμα, παρέμεινε στο σημείο μέχρι να φθάσει η Τροχαία. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο τραυματισμένος ντελιβεράς έκανε ήδη χειρουργείο στα άκρα στο νοσοκομείο Ζακύνθου.