Τον αναγνωρίζετε στο πλευρό της Κατίνας Παξινού; Είναι πασίγνωστος ηθοποιός

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αν και τα πρώτα χρόνια της καριέρας του ήταν επιτυχημένος newscaster, όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει τη συγκεκριμένη δουλειά -ευτυχώς για εμάς- «άνθισε» στον κόσμο της υποκριτικής.

Και πώς θα μπορούσε να συμβεί αλλιώς για τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, εγγονό της σπουδαίας Κατίνας Παξινού, πλάι στην οποία αλλά και στον Αλέκο Μινωτή μαγεύτηκε από την τέχνη της υποκριτικής που τόσο αφοσιωμένα υπηρετούσαν για πολλά χρόνια οι δυο τους. Και αποφάσισε το ίδιο να κάνει και ο Αλέξανδρος.

Σήμερα, βγάζει στο φως, στην προσωπική του σελίδα στο instagram το actorshouse_official μία φωτογραφία του από το πολύ μακρινό παρελθόν, τότε που μαζί με τη γιαγιά του και τον αδελφό του Φαίδωνα έκαναν δημόσια εμφάνιση. Στη λεζάντα της μάλιστα αναφέρονταν τα εξής:

«vintagegreece Η Γιαγιά Κατίνα Παξινού με τα εγγόνια της Αλέξανδρο και Φαίδωνα Αντωνόπουλο

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος σε συνέντευξη του είχε πει:

«Η υποκριτική ήταν για εμένα σχεδόν μονόδρομος αλλά δεν μπορώ να πω απόλυτα ότι αυτό είχε σχέση με την γιαγιά μου. Και ο αδερφός μου ο Φαίδων, την ίδια γιαγιά είχε, αλλά ουδεμία σχέση. Ο αδερφός μου πήγαινε στις παραστάσεις της γιαγιάς του της Παξινού και του παππού του του Μινωτή για να τις δει.

Εγώ δεν είχα καλύτερο από το να πηγαίνω να βλέπω τις πρόβες, δεν πήγαινα απλά για να δω τη γιαγιά μου και τον παππού μου. Κι όταν μεγάλωσα αρκετά είχα κι ένα άλλο κουσούρι, πήγαινα και έκανα υποβολίο στην Παξινού να μάθει τα λόγια της, το οποίο είναι ένα αφόρητα βαρετό πράγμα, κρατάς το βιβλίο και κοιτάς αν ο άλλος λέει τα λόγια απέξω, τον βοηθάς να τα μάθει, αλλά εγώ δεν είχα καλύτερο από αυτό και από το να πηγαίνω στην κουίντα, όταν δεν είχα σχολείο και να βλέπω την παράσταση. Τα Σάββατα και τις Κυριακές ήμουν στα παρασκήνια και έβλεπα την παράσταση απο εκεί.

Προφανώς με μαγνήτιζε αυτό από πολύ μικρό παιδί, από 5 ετών».