Σοβαρά τεχνικά προβλήματα για το Piraeuspress.gr – Σε λίγες μέρες κοντά σας ανανεωμένοι!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


...του Σαράντου Ευσταθόπουλου

Τις τελευταίες ημέρες το πρώτο ενημερωτικό site του Πειραιά, αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά τεχνικά προβλήματα, όπως θα έχετε παρατηρήσει.

Το γεγονός αυτό οφείλεται σε συνδυασμό παραγόντων, που έπαιξαν καταλυτικό παράγοντα στη ραγδαία επιδείνωση αυτών των προβλημάτων.

Η τεράστια αύξηση της επισκεψιμότητας, ο μεγάλος όγκος ειδήσεων σε καθημερινή βάση, το πλήθος των διαφημίσεων και οι κακόβουλες επιθέσεις που δεχθήκαμε το τελευταίο χρονικό διάστημα, προκάλεσαν ένα "εκρηκτικό" μίγμα, με τα γνωστά αποτελέσματα.

Η τεχνική ομάδα του Piraeuspress.gr έκανε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να αποφευχθούν τα χειρότερα... Αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με μηχανήματα!

Πολύ σύντομα, το Piraeuspress.gr θα είναι και πάλι κοντά σας, ανανεωμένο και πιο γρήγορο και αποκαλυπτικό από ποτέ!

1η ΦΑΣΗ

Στην πρώτη φάση θα αναρτηθεί ένα "ενδιάμεσο" σάιτ, στο οποίο θα μπορούν όλοι οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται καθημερινά όπως το κάνουν τόσα χρόνια.

2η ΦΑΣΗ

Παράλληλα, θα ετοιμάζεται το νέο "υπερsite" Piraeuspress.gr, το οποίο πέραν του νέου εντυπωσιακού design, θα επεκταθεί θεματολογικά σε σημαντικό βαθμό και θα έχει και πολλές πολλές εκπλήξεις για όλες τις Πειραιώτισσες και όλους τους Πειραιώτες!

Υπολογίζεται, ότι αρχές Σεπτέμβρη το αργότερο, θα είναι έτοιμο το νέο μας "υπερsite", με στόχο να χαρίσει πολλά ακόμα βραβεία και διακρίσεις στον Πειραιά που τόσο αγαπάμε!