Την Κυριακή το 40ήμερο μνημόσυνο του Εκδότη μας Δημήτρη Ευσταθόπουλου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Την τελευταία Κυριακή του Απριλίου θα τελεστεί η επιμνημόσυνη δέηση για τις 40 ημέρες από το θάνατο του Εκδότη του Piraeus Press Δημήτρη Ευσταθόπουλου.

Πιο συγκεκριμένα, το μνημόσυνο θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Θείας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Παλιά Κοκκινιά του Πειραιά, την Κυριακή 30 Απριλίου στις 11:00 το πρωί.

Όπως και κατά την εξόδιο ακολουθία, έτσι και αυτή τη φορά θα υπάρχει παγκάρι υπέρ της αποπεράτωσης του Ιερού Ναού.

Δείτε την ανάρτηση του αδερφού του Δημήτρη Ευσταθόπουλου, Σαράντου σχετικά με τις 40 ημέρες από την απώλεια του πολυαγαπημένου του αδερφού:

Πέρασαν κιόλας 40 μέρες χωρίς τον Δημήτρη μας…?

Την Κυριακή 30 Απριλίου 2023 και ώρα 11:00 π.μ. σας καλούμε να συμπροσευχηθούμε στον Ιερό Ναό Θείας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Παλαιάς Κοκκινιάς Πειραιά (Αγία Σωτήρα), όπου και θα τελεστεί το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημήτρη μας.

Στο συγκεκριμένο ναό - το δεύτερο σπίτι μας από παιδιά - κοιτώντας ψηλά στον τρούλο τον επιβλητικό Παντοκράτορα, μας έρχεται στο νου ακόμα περισσότερο ο Δημήτρης μας, ο οποίος και συνετέλεσε σημαντικά στην ολοκλήρωσή του έργου, εν μέσω των θεραπειών του!

Αυτό θα κάνουμε και την ερχόμενη Κυριακή, μαζί με όλους τους αγαπημένους μας συγγενείς, φίλους και συνεργάτες που θα παραβρεθούν στην αγαπημένη ενορία των παιδικών χρόνων του Δημήτρη μας.

Ευχαριστώ εκ μέρους όλης της οικογένειάς μας για την αγάπη και την εκτίμησή σας πρωτίστως στο πρόσωπο του Δημήτρη μας και ακολούθως σε εμάς που βιώνουμε έντονα τη φυσική απουσία του αγγέλου μας.?

Διαβάστε επίσης:

Το Piraeus Press αποχαιρετά τον Εκδότη του Δημήτρη Ευσταθόπουλο!