ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ SOUMAS: Μπαταρίες οχημάτων όλων των ειδών

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Προσφέρει ποικιλία μπαταριών για όλα τα οχήματα και τα επιμέρους μέρη τους

- Υιοθετεί πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον

- Διαθέτει δύο καταστήματα, ένα στη Νίκαια, ένα στην Παλαιά Κοκκινιά καθώς και e-shop

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Το κατάστημα μπαταριών SOUMAS διαθέτει ποικιλία επώνυμων μπαταριών, παντός τύπου ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς οδηγούς!  Στο κατάστημά θα βρείτε μπαταρίες αυτοκινήτων, μηχανών, φορτηγών, σκαφών, φωτοβολταϊκών και ηχοσυστημάτων άριστης ποιότητας, σε ασυναγώνιστες τιμές.

Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες καθώς και η εγγύηση SOUMAS αποτελούν στοιχεία που οδηγούν τους πελάτες στο να εμπιστεύονται την επιχείρηση ξανά και ξανά! Εκτός από μπαταρίες, θα βρείτε και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για τις ίδιες, όπως εκκινητές και φορτιστές. Προσφέρει ακόμη υαλοκαθαριστήρες σιλικόνης.

Η επιχείρηση ακόμη υιοθετεί οικολογικές πρακτικές, ωθώντας τους πελάτες να ανακυκλώνουν τις παλιές μπαταρίες των αυτοκινήτων τους. Η ανακύκλωση καθίσταται σημαντική, καθώς οι μπαταρίες περιέχουν διαβρωτικές ουσίες και βαρέα μέταλλα που μπορεί να μολύνουν το περιβάλλον. Τα καταστήματα διαθέτουν ειδικούς κάδους ανακύκλωσης χρησιμοποιημένων μπαταριών. Μπορείτε ακόμη να τους τηλεφωνήσετε για να συλλέξουν οι ίδιοι την παλιά σας μπαταρία.