ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΚΑΖΑΚΟΣ: Παπούτσια για όλες τις ώρες και όλα τα στιλ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις υποδημάτων στον Πειραιά και σε όλη την Ελλάδα

- Δραστηριοποιείται εδώ και 40 χρόνια στην παρασκευή μοναδικών υποδημάτων και αξεσουάρ

- Ελκυστικές προσφορές στη διάρκεια όλου του χρόνου

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Gianna Kazakou δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής, χονδρικής και λιανικής πώλησης υποδημάτων και δερμάτινων ειδών. Ακολουθεί διαρκώς τις νέες τάσεις της μόδας στα πιο γνωστά brands του κόσμου. Η μεγάλη ποικιλία που διαθέτει σε γυναικεία, ανδρικά και παιδικά υποδήματα καλύπτουν κάθε σας ανάγκη!

Όλα ξεκίνησαν το 1978 όταν εγκαινιάστηκε το πρώτο κατάστημα λιανικής με τη φίρμα Mocassino. Το εμπορικό αυτό σήμα, συνδεδεμένο ακόμα και στις μέρες μας με τη μόδα και την ποιότητα, κρίθηκε αναγκαίο μετά από περίπου 15 χρόνια να αντικατασταθεί. Έτσι γεννήθηκε το σήμα Mocassino - Gianna Kazakou, το οποίο αντικαταστάθηκε σταδιακά από το σημερινό Gianna Kazakou.

Μέσα στο διάστημα των 41 ετών λειτουργίας της επιχείρησης, η εξέλιξή της υπήρξε ραγδαία. Η αγάπη του κόσμου οδήγησε τον όμιλο στο να διευρύνει το δίκτυο καταστημάτων του στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Σήμερα μετρά 10 καταστήματα λιανικής και περισσότερες από 100 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ταυτόχρονα, στην προσπάθεια αποτελεσματικότερης κάλυψης των αναγκών του  πελατολογίου της, δημιούργησε πιο οικονομικές σειρές γυναικείων και ανδρικών προϊόντων με τα λογότυπα «Esthissis και GK Uomo αντίστοιχα, οι οποίες έγιναν γρήγορα δημοφιλείς.

Το 2010 ο Όμιλος Επιχειρήσεων προχώρησε και στη δημιουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας αγορών, το πρώτο αξιόπιστο ηλεκτρονικό κατάστημα επώνυμων υποδημάτων στην Ελλάδα, με προσφορές και πολιτική επιστροφής χρημάτων όλο το χρόνο.