Χρήστος Κυριαζής: Με ένα λευκό τριαντάφυλλο η Βάνα Μπάρμπα στην κηδεία του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ήταν η Τετάρτη, 10.11.2021, όταν έγινε γνωστό πως ο μεγάλος τραγουδιστής, Χρήστος Κυριαζής, πέθανε σε ηλικία μόλις 68 ετών.

Ο Χρήστος Κυριαζής δήλωνε επιπλοποιός και είχε γεννηθεί στον Πειραιά. Και ο πατέρας του ήταν επιπλοποιός και έτσι έμαθε αυτή την τέχνη. Λάτρευε όμως και την μουσική αφού από τα 12 έπαιζε κιθάρα. Δημιούργησε το συγκρότημα «Πρόκες» (1972) αλλά και τους «Mirabilis Zalapa» και «What a pity».

Και κάπως έτσι όλα πήραν τον δρόμο τους, με τον ίδιο να αφήνει το στίγμα του στο ελληνικό τραγούδι.

Ο χαμός του «πάγωσε» το καλλιτεχνικό στερέωμα, με συγγενείς και φίλους του να τον αποχαιρετούν σήμερα, Σάββατο 13.11.2021, στο Πρώτο Νεκροταφείο.

Εκεί και η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα, με την οποία ο Χρήστος Κυριαζής είχε σχέση δύο ετών… Σύντομη αλλά γεμάτη έρωτα. «Την Βάνα τη γνώρισα στο Art Cafe το ’92. Μου είπε χαρακτηριστικά “Γεια σας, Βάνα Μπάρμπα”. Της είπα κι εγώ “Χρήστος” και γελούσε. Η Βάνα είναι μια ιδιαίτερη προσωπικότητα. Ψυχούλα», είχε πει ο ίδιος σε παλιότερη συνέντευξή του.

Μπορεί ο έρωτας να μην κράτησε, όμως χάρισε και στους δύο μία σχέση ζωής. Μετά τον χωρισμό τους, τους συνέδεε μια δυνατή φιλία. Έτσι, η Βάνα Μπάρμπα δεν θα μπορούσε να λείπει από το τελευταίο αντίο…

Κι έφτασε έφτασε κρατώντας ένα λευκό τριαντάφυλλο.

Πηγή: newsit.gr