Τσίπρα σε Μητσοτάκη: «Φύγετε για να λάβουμε εμείς τις δύσκολες αποφάσεις»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μηνύματα για πρόωρες εκλογές έστειλε κατά την ομιλία του στην Βουλή εχθές ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος έριξε και υπαινιγμούς για διάφορους υπουργούς της ΝΔ.
Ο κ. Τσίπρας μιλώντας και για τις δημοσκοπήσεις τόνισε ότι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας δημοσκοπήσεων μέσω «συγγενικής» επιχείρησης εισέπραξε από το δημόσιο με απευθείας ανάθεση συνολικά 270.000 ευρώ.

Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε και για τον έλεγχο των πεπραγμένων της κυβέρνησης με την οποία τάχθηκαν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης και δίνει χώρο για να ξανά πραγματοποιηθεί.

Επίσης έστειλε μήνυμα ότι τα πάντα «θα ελεγχθούν όλα και τίποτα δε θα μείνει κρυφό», σχετικά με τα πάρτι των απευθείας αναθέσεων συνολικά 4,9 δισεκατομμυρίων ευρώ σε ημέτερους (2,18 δισ. σε απευθείας αναθέσεις και 2,730 δισ. σε συμβάσεις με κλειστές διαδικασίες) ενδεχομένως από μία μελλοντική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Αλέξης Τσίπρας με συνεχόμενες πιέσεις προς την κυβέρνηση τονίζει ότι «αν δεν μπορείτε, να φύγετε το συντομότερο δυνατόν» και μάλιστα «για να αναλάβουμε εμείς την ευθύνη των δύσκολων αποφάσεων».

Ο Τσίπρας χωρίς να το δηλώσει ξεκάθαρα ζητά την διεξαγωγή πρόωρων εκλογών για να σταματήσει, όπως αναφέρει, να βρίσκεται η χώρα σε κλοιό Μητσοτάκη.