Η Βάνα Μπάρμπα πάει εθελόντρια στην Ουκρανία για να βοηθήσει τα θύματα του πόλεμου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Για την απόφασή της να μεταβεί στα σύνορα της Πολωνίας με την Ουκρανία που καταφθάνουν τα κομβόι των εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων που έχει δημιουργήσει η ρωσική εισβολή στη χώρα, μίλησε η Βάνα Μπάρμπα. Η γνωστή ηθοποιός που ασχολείται με την εθελοντική δράση και τον οργανισμό που έχει δημιουργήσει για να βοηθά κόσμο που έχει ανάγκη, είπε ότι θεωρεί χρέος της να σταθεί δίπλα στον δοκιμαζόμενο ουκρανικό λαό.

«Είναι ένα δύσκολο διάστημα για όλους, περνάμε το ίδιο “μούδιασμα”, μετά τον κορονοϊό τώρα έχουμε με έναν πόλεμο κοντά μας. Είναι τόσο βαρύ το κλίμα που δεν μπορείς να χαρείς», σημείωσε η γνωστή ηθοποιός σχολιάζοντας την επικαιρότητα και πρόσθεσε: «Είμαι γενιά του ’66, οι γονείς μας πέρασαν πόλεμο, φτώχεια, πείνα. Έχω δυο γονείς 84 ετών, έχασα την αδελφή μου από καρκίνο και είμαι μόνη μου», σημείωσε η ίδια, ενώ τόνισε «Έχω ένα σωματείο, τη Δύναμη Ζωής. Συνεργάζομαι με μεγάλους χορηγούς, κάθε μήνα δίνουμε σε μητέρες και παιδιά δωρεάν τρόφιμα, και θα ήθελα να τρέξω στα σύνορα μεταξύ Ουκρανίας και Πολωνίας, να βοηθήσουμε εθελοντικά, και θα το κάνω».

Δείτε το βίντεο:

Σχολιάζοντας το ελληνικό MeToo η Βάνα Μπάρμπα είπε «Αφήστε τη δικαιοσύνη να αποφασίσει για τους ηθοποιούς, να φύγει ο θυμός μεταξύ μας, μετά δε θα έχουμε λόγο να πούμε κουβέντες. Ο θυμός υπάρχει όχι για όσα πάθαμε, αλλά επειδή δεν μπορούμε να βγάλουμε τα προς το ζην», ανέφερε ακόμα η αγαπημένη ηθοποιός.

Μιλώντας για τα reality shows και για το αν η ίδια θα σκεφτόταν να πάρει μέρος σε ένα από αυτά, η Βάνα Μπάρμπα είπε ότι «Τα reality ψυχαγωγούν τον κόσμο, αν κάνουν καλό στο κοινό, αν δεν προσβάλουν τη γυναίκα και τον άνθρωπο γενικότερα, και δίνουν ψωμί, είναι σαν να κάνεις ένα καλό σίριαλ. Μπορεί να πήγαινα σε ένα reality, αν υπήρχε ένα spiritual. Μου έγινε πρόταση για reality ταξιδιωτικού ενδιαφέροντος».

«Απέχω τηλεοπτικά και θεατρικά κι έτσι δούλεψα με τα μεσιτικά και με μια εταιρεία εισαγωγών – εξαγωγών στη Σαουδική Αραβία», αποκάλυψε η ίδια σχετικά με όσα κάνει επαγγελματικά αυτή την περίοδο, ενώ τόνισε ότι «Καταφέραμε και ζήσαμε αξιοπρεπώς με τα καλά χρήματα που βγάζαμε. Τώρα κοντεύουμε μια δεκαετία που τα πράγματα είναι δύσκολα».

«Ετοιμάζω μια εκπομπή που λέγεται “Κόκκινο τραπέζι” και θα έχει να κάνει με συζητήσεις ανθρώπων όχι επώνυμων. Θα έχει και υποστήριξη οικονομική για τον κόσμο», είπε κλείνοντας η Βάνα Μπάρμπα.

br