Όλη η ΝΔ Α και Β Πειραιά στην ομιλία Κοντοζαμάνη! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Βουλευτές, αυτοδιοικητικοί, κυβερνητικά στελέχη, πρόεδροι φορέων και οργανισμών, πρόεδροι και μέλη κομματικών οργανώσεων της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ, ιστορικά στελέχη της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης, έδωσαν το παρών στη χθεσινή ομιλία του Βασίλη Κοντοζαμάνη στον Πειραϊκό Σύνδεσμο, στο κέντρο του Πειραιά.

Σε μια εκδήλωση με έντονο παλμό και εκατοντάδες παρευρισκόμενους, τον Βασίλη Κοντοζαμάνη υποδέχτηκαν οι τοπικοί Βουλευτές του Πειραιά στην κατάμεστη αίθουσα του Πειραϊκού Συνδέσμου, κατά τη χθεσινή προεκλογική συγκέντρωση με αφορμή την υποψηφιότητά του για την Ευρωβουλή.

Μιχαηλίδου, Κατσαφάδος, Βλαχάκος από την Α Πειραιά και Βρεττάκος, Λιβανός από τη Β Πειραιά, προλόγισαν τον Βασίλη Κοντοζαμάνη, ενώ ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που κλήθηκε να προλογίσει τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή, το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ του Πειραιά Τάκης Μάλαγας!

Η σχέση του Βασίλη Κοντοζαμάνη με τον Πειραιά

Κατά την έναρξη της ομιλίας του, ο Βασίλης Κοντοζαμάνης αποκάλυψε και την ιδιαίτερη σχέση που τον δένει με το Μεγάλο Λιμάνι!

Καθώς η σύζυγός του και ο πεθερός του έχουν γεννηθεί και έχουν μεγαλώσει στον Πειραιά!

Ο Βασίλης Κοντοζαμάνης αναφέρθηκε στα δύσκολα χρόνια της πανδημίας, στην αντιμετώπιση της οποίας πρωταγωνίστησε ως Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, αλλά και στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας που πρέπει να ενισχυθεί περαιτέρω, μέσα από διεκδικήσεις και συσχετισμούς τους οποίους γνωρίζει πολύ καλά, λόγω των θέσεων ευθύνης που έχει αναλάβει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τον ηγετικό ρόλο που καλείται αναλάβει η ΝΔ στο ευρωπαϊκό πολιτικό γίγνεσθαι.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, ο Βασίλης Κοντοζαμάνης κατείχε τη θέση του Συμβούλου του Πρωθυπουργού για ζητήματα Υγείας.

br