Συνάντηση Αντωνάκου με τη νέα Διοίκηση του Νεκροταφείου Σχιστού

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δεν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από τότε που άλλαξε χέρια η Διοίκηση του Κοιμητηρίου Σχιστού και ήδη γίνονται προσπάθειες για δρομολόγηση σημαντικών έργων και για επίλυση εκκρεμοτήτων του παρελθόντος.

Σε αυτό το πλαίσιο, πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη επίσκεψη της Διοίκησης Λώνα στην Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου.

Ο νέος Πρόεδρος του Σχιστού Μιχάλης Λώνας συνοδευόταν από τον Αντιπρόεδρο Γιάννη Βοϊδονικόλα και τα δυο μέλη της εκτελεστικής επιτροπής, Γιάννη Χονδροκούκη και Λεωνίδα Μανωλάκο.

Σημειώνεται ότι από την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά «περνούν» όλα τα μεγάλα έργα του Νεκροταφείου, καθώς ανήκει στα διοικητικά όρια της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά και είναι γεγονός ότι η Σταυρούλα Αντωνάκου έχει ήδη βοηθήσει σημαντικά στην εξέλιξη του μεγαλύτερου κοιμητηρίου των Βαλκανίων.

Για αυτό και είναι πολύ θετικό ότι η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα!

Όπως επίσης δεν πρέπει να θεωρείται καθόλου τυχαίο ότι η πρώτη επίσημη συνάντηση της νέας διοίκησης έγινε με την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, καθώς πρόκειται για μια κίνηση συμβολική αλλά συνάμα και άκρως ουσιαστική!

Αν στην «εξίσωση» προστεθεί και η εξαιρετική σχέση που διατηρούν με τις δυο τοπικές εκκλησίες του Πειραιά και της Νίκαιας, τόσο η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά όσο και η νέα Διοίκηση του Σχιστού, τότε μόνο ευοίωνο μπορεί να είναι το μέλλον!

Γιατί όπως πολύ σωστά τόνισε η Σταυρούλα Αντωνάκου κατά τη συνάντηση, «ο σεβασμός προς τους νεκρούς είναι δείγμα πολιτισμού για μια χώρα»!

Διαβάστε επίσης:

Νέα διοίκηση στο Κοιμητήριο Σχιστού – Λώνας Πρόεδρος, Βοϊδονικόλας Αντιπρόεδρος!