Νέα διοίκηση στο Κοιμητήριο Σχιστού – Λώνας Πρόεδρος, Βοϊδονικόλας Αντιπρόεδρος!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αλλαγή σελίδας στο Διαδημοτικό Κοιμητήριο Σχιστού, καθώς κατά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες του ΔΣ, προέκυψε νέα Διοίκηση με ποσοστό ανανέωσης 100%!

Στην πρώτη συνεδρίαση προήδρευσε η πρώτη σε σταυρούς Δημοτική Σύμβουλος (μεταξύ των μελών του νέου ΔΣ του Κοιμητηρίου Σχιστού) Αντωνία Καρακατσάνη, εκ Πειραιά ορμώμενη.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών που διεξήχθησαν στο Κοιμητήριο Σχιστού, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλλού Μιχάλης Λώνας αναδείχθηκε νέος Πρόεδρος του ΔΣ, ενώ Αντιπρόεδρος αναδείχθηκε ο Γιάννης Βοϊδονικόλας, Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, Πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ και Πρόεδρος της ΝΔ στην Α Πειραιά.

Μιχάλης Λώνας, Πρόεδρος ΔΣ 

Γιάννης Βοϊδονικόλας, Αντιπρόεδρος ΔΣ

Στην 3μελή εκτελεστική επιτροπή πέραν του Προέδρου Μιχάλη Λώνα, θα συμμετέχουν ο Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά Λεωνίδας Μανωλάκος, καθώς και ο Γιάννης Χονδροκούκης, Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Παιδείας Περάματος.

Λεωνίδας Μανωλάκος

Γιάννης Χονδροκούκης

Σύμφωνα με πληροφορίες του Piraeus Press, η νέα Διοίκηση έχει την ευλογία της Εκκλησίας, ενώ ήδη έχουν «σηκώσει μανίκια», καθώς υπάρχουν πολλές σοβαρές εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετηθούν.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν στο Piraeus Press ότι οι βασικοί άξονες στους οποίους θα κινηθεί η νέα Διοίκηση είναι τα έργα υποδομών, η ασφάλεια και ο καλλωπισμός του χώρου (φωτισμός, δεντροφύτευση κλπ), η επίλυση χρόνιων προβλημάτων (δικαστικές διαμάχες, συγκοινωνία κλπ), καθώς και η εξωστρέφεια, με στόχο να αλλάξει η αρνητική εικόνα που υπάρχει στο ευρύ κοινό σχετικά με το Κοιμητήριο Σχιστού.

Υπενθυμίζεται, ότι στη Διοίκηση του Διαδημοτικού Κοιμητηρίου Σχιστού, του μεγαλύτερου Κοιμητηρίου των Βαλκανίων, συμμετέχουν 6 Δήμοι, οι 5 Δήμοι του Πειραιά (Πειραιάς, Νίκαια - Ρέντης, Κορυδαλλός, Κερατσίνι - Δραπετσώνα, Πέραμα) και ο Δήμος Ταύρου - Μοσχάτου.