Η εγκάρδια αγκαλιά Μητσοτάκη στον Μιχάλη Λιβανό!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στη λακωνική γη, στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας.

Ένας από τα βασικά στελέχη της παράταξης της ΝΔ που τον ακολούθησε σε αυτή του την περιοδεία ήταν και ο Πειραιώτης προσφάτως εκλεγμένος Βουλευτής της Β Εκλογικής Περιφέρειας Πειραιά και Λάκωνας στην καταγωγή, ο Καρδιολόγος Μιχάλης Λιβανός.

Ο Μιχάλης Λιβανός γνωρίζεται από χρόνια με τον πρώην - και όπως όλα δείχνουν αυριανό - Πρωθυπουργό της χώρας, κάτι το οποίο φάνηκε και στην ιδιαίτερα ένθερμη αγκαλιά του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον Πειραιώτη Βουλευτή.

Μάλιστα όπως μαθαίνουμε στο PP, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Μιχάλη Λιβανό τόσο για το ήθος του όσο και για το γεγονός ότι ανέβηκε ένα ένα τα σκαλιά της πολιτικής ζωής (από μέλος της ΔΑΠ Ιατρικής, ΟΝΝΕΔ, Πολιτευτής, Βουλευτής) και κατάφερε χτίζοντας από το μηδέν, να εκλεγεί Βουλευτής της Β Πειραιά κατά τον πρόσφατο εκλογικό θρίαμβο της ΝΔ στις 21 του Μάη, οπότε και σημειώθηκε ιστορική πρωτιά της ΝΔ και στη μέχρι πρότινος αριστεροκρατούμενη Β Εκλογική Περιφέρεια Πειραιά!

Δεν πρέπει να λησμονούμε ότι στις Εθνικές Εκλογές του 2019, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε επιλέξει ως μια από τις τρεις εκλογικές περιφέρειες για την υποψηφιότητά του, αυτή της Β Πειραιά.

Έκτοτε δεν είναι λίγες οι φορές που ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε τον ευρύτερο Πειραιά!