Κυριακή Μπουρδάκου: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Γιάννη Μώραλη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του PP που ανέφερε ότι έρχεται η ανακοίνωση των εν ενεργεία Αντιδημάρχων που είχαν εκλεγεί με το συνδυασμού Βλαχάκου και οι οποίοι ενσωματώνονται και τυπικά στο συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» ενόψει των Δημοτικών Εκλογών 2023

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πειραιά Κυριακή Μπουρδάκου ανακοινώθηκε και επίσημα ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη, για της προσεχείς Δημοτικές Εκλογές του Οκτώβρη.

Η κ. Μπουρδάκου είναι η πρώτη εκ των εκλεγμένων και μη εκλεγμένων στελεχών του συνδυασμού του Νίκου Βλαχάκου (Πειραιάς Πόλη Πρότυπο), που ανακοινώνεται ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» του Γιάννη Μώραλη.

Είχε προηγηθεί η λακωνική ανάρτηση του επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο» Νίκου Βλαχάκου, ο οποίος ανακοίνωνε τη διάλυση του συνδυασμού στο τέλος του 2023 και τη στήριξή του στον Γιάννη Μώραλη.

Πρόκειται για μια ισχυρή υποψηφιότητα, καθώς πέραν της κοινωνικής και επαγγελματικής καταξίωσης της ίδιας, η Κυριακή Μπουρδάκου προέρχεται από μεγάλες μανιάτικες οικογένειες, με παράδοση και παρουσία ετών στον Πειραιά (Μπουρδάκου το γένος Βοϊδονικόλα).

Τις επόμενες μέρες έρχεται και η ανακοίνωση της πλειοψηφίας των στελεχών του συνδυασμού του Νίκου Βλαχάκου που θα ενταχθούν στην παράταξη «Πειραιάς Νικητής» του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων είναι κομματικά στελέχη της ΝΔ.

Δείτε τις αναρτήσεις που έκαναν οι κ.κ. Μώραλης και Μπουρδάκου μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας:

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023: Ο Νίκος Βλαχάκος στηρίζει Γιάννη Μώραλη για Δήμαρχο Πειραιά!