Εκλογές 2023: Ο Νίκος Βλαχάκος στηρίζει Γιάννη Μώραλη για Δήμαρχο Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μπορεί το επίκεντρο του ενδιαφέροντος να είναι στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023, εντούτοις δεν πρέπει να λησμονούμε ότι τον προσεχή Οκτώβρη ακολουθούν και οι Αυτοδιοικητικές Εκλογές, σε επίπεδο Δήμων και Περιφερειών.

Στο Δήμο Πειραιά, τον τρίτο μεγαλύτερο Δήμο της χώρας, η «επίσημη» έναρξη της προεκλογικής περιόδου ξεκίνησε με την ανακοίνωση των πρώτων υποψηφίων συμβούλων από τον εν ενεργεία και εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη.

Σήμερα, με μια λακωνική ανάρτησή του στο Facebook, ο επικεφαλής της μειοψηφίας και προσφάτως εκλεγμένος Βουλευτής στις εκλογές της 21ης Μαΐου Νίκος Βλαχάκος, ανακοίνωσε ότι ο συνδυασμός «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο» που ίδρυσε ο ίδιος, θα αναστείλει τη λειτουργία του τον προσεχή Δεκέμβρη, ενώ ευχήθηκε προσωπική επιτυχία στον Γιάννη Μώραλη.

Γεγονός που μεταφράζεται ως απόλυτη στήριξη στην υποψηφιότητα Μώραλη για τις Δημοτικές Εκλογές του Οκτώβρη.

Σημειώνεται βέβαια ότι ουσιαστικά οι δυο συνδυασμοί, «Πειραιάς Νικητής» του Γιάννη Μώραλη και «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο» του Νίκου Βλαχάκου, ουσιαστικά έχουν ενοποιηθεί εδώ και χρόνια, καθώς υπήρξε καθολική συνεργασία και αξιοποίηση των στελεχών της παράταξης Βλαχάκου σε θέσεις ευθύνης του Δήμου Πειραιά εξαρχής.

Δείτε την ανάρτηση του Νίκου Βλαχάκου: