Υποψήφιος Δήμαρχος σε Δήμο του Πειραιά φέρεται να χρωστά 2.000.000 ευρώ!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σα βόμβα έσκασε η πληροφορία στο Piraeus Press ότι υποψήφιος Δήμαρχος στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, χρωστά ούτε λίγο ούτε πολύ 2.000.000 ευρώ!

Ο υποψήφιος Δήμαρχος που έχει μια εμπειρία στα κοινά, έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, η οποία βέβαια έχει ήδη συγκεντρώσει αντιδράσεις ακόμα και στο εσωτερικό του κόμματος από το οποίο προέρχεται!

Η αλήθεια είναι ότι η πηγή που μας μετέφερε την είδηση είναι διαχρονικά αξιόπιστη, αλλά δε γνωρίζουμε εάν πρόκειται για ρυθμισμένο ή αρρύθμιστο χρέος.

Βέβαια, όσο ρυθμισμένο και να είναι ένα χρέος 2.000.000 ευρώ, το πιθανότερο είναι ότι δε θα προλάβεις να το αποπληρώσεις σε αυτή τη ζωή, εκτός αν κερδίσεις το τζόκερ ή… ενδεχομένως εάν εκλεγείς Δήμαρχος (όπως σχολιάζουν οι «κακές γλώσσες», κάτι το οποίο σε καμία περίπτωση δεν ισχύει καθώς ο καθαρός μισθός του Δημάρχου δεν υπερβαίνει τα 3-3.500 στις μεγάλες πόλεις.

Δική μας άποψη είναι ότι υποψήφιοι με υπέρογκα χρέη δε θα έπρεπε να έχουν τη δυνατότητα να θέσουν υποψηφιότητα, γιατί όπως και να το κάνουμε, οι συνειρμοί για ενδεχόμενες σκοπιμότητες έρχονται αυτόματα στο μυαλό… μιας και ζούμε στην Ελλάδα!

Πάντως ακόμα ένα ανεξήγητο φαινόμενο είναι, το πώς ένα υποψήφιος Δήμαρχος θα τρέξει ολόκληρη προεκλογική καμπάνια για έναν ολόκληρο συνδυασμό, την ώρα που ο ίδιος χρωστά 2.000.000 ευρώ!

Ο δρόμος είναι μακρύς βέβαια μέχρι τις Δημοτικές Εκλογές του Οκτώβρη, για αυτό έχουμε να δούμε και να ακούσουμε πολλά ακόμα… μέχρι να επιλέξουμε ποιος θέλουμε να πάρει τις τύχες της πόλης μας στα χέρια του!

Διαβάστε επίσης:

Νίκαια: Μεγαλείο αφισορύπανσης και υποκρισίας από τους «οικολόγους» του ΣΥΡΙΖΑ! (φωτο)