Ο Νίκος Μανωλάκος κατεβαίνει για Δήμαρχος Πειραιά αν δεν εκλεγεί Βουλευτής!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οι πολιτικές εξελίξεις τρέχουν με ταχύτητα στο φωτός και οι πληροφορίες διαδέχονται η μία την άλλη!

Σιγοψιθυριζόταν εδώ και καιρό το στενό κύκλο του πρώην Βουλευτή της ΝΔ Νίκο Μανωλάκου ότι θα ήταν επιθυμία του να διατελέσει και Δήμαρχος Πειραιά κάποια στιγμή!

Ο κρυφός πόθος του Νίκου Μανωλάκου για το Δήμο Πειραιά και τα σενάρια…

Οι περισσότεροι η αλήθεια είναι ότι δεν έδιναν βάση στα σενάρια που διακινούνταν πριν και λίγες μέρες μετά την επικύρωση των αποτελεσμάτων των εκλογών της 21ης Μαΐου , γιατί είτε θεωρούσαν ότι ο Νίκος Μανωλάκος θα εκλεγεί εκ νέου βουλευτής είτε γιατί εκ προοιμίου θεωρούσαν ότι μια τέτοια υποψηφιότητα δεν θα είχε μέλλον, ούτε βέβαια τη στήριξη των υπολοίπων νεοδημοκρατών «συντρόφων» του.

Τώρα όμως που είναι ορατό το ενδεχόμενο να μην επανεκλεγεί ο Νίκος Μανωλάκος - εφόσον μπουν στη Βουλή και τα δυο μικρότερα κόμματα - οι φήμες για την επόμενη μέρα διαδίδονται ακόμα ταχύτερα από «παπαγαλάκια» του Πειραιά!

Μάλιστα, κάποιοι έχουν φτάσει στο σημείο να συζητούν και ημερομηνία ανακοίνωσης του δημοτικού συνδυασμού Μανωλάκου!

Μιλώντας με εμπειρότατο αυτοδιοικητικό στέλεχος του Πειραιά, ανέφερε στο PP ότι «εφόσον ισχύει τέτοιο σενάριο, μάλλον ο Στρατηγός θα θέλει να κάνει ντόρο γύρω από το όνομά του για να «πουλήσει» ακριβά σε δεύτερο χρόνο», εννοώντας ότι ουσιαστικά στοχεύει σε ένα «πολιτικό παζάρι».

Έτσι ίσως εξηγείται και το πρόωρο λουκέτο στο πολιτικό γραφείο του στα Μανιάτικα…

Όπως και να έχει, το PP παρακολουθεί στενά την επικαιρότητα, καθώς ανάλογα με τα αποτελέσματα των Εθνικών Εκλογών του Ιούνη, πολλές εκπλήξεις θα προκύψουν στο αμέσως επόμενο διάστημα… εδώ θα είμαστε να τα συζητήσουμε!

Διαβάστε επίσης:

Τέλος για την προεκλογική εκστρατεία Μανωλάκου… 20 μέρες πριν τις Εκλογές!

Τι γύρευε η Δημοτική Αστυνομία το μεσημέρι σε μαγαζί Αντιδημάρχου του Πειραιά;

Δήμος Πειραιά: Ο Γιάννης Μώραλης ανακοινώνει ποιοι 7 ΔΕΝ θα είναι ξανά υποψήφιοι!